DOLIJAO NA KRAJU

Potjera za traktorom, američka policija ovako nešto ne pamti

-

Traktor John Deere uznemirio je jedno manje mjesto u Sjevernoj Karolini…

Prema centru 911 okruga Watauga, policija je zaprimila pozive o muškarcu na traktoru koji je pokušavao pregaziti pješake i vozila dok se kretao autocestom 421. Mjesto Boone (Sjeverna Karolina) ubrzo je odzvanjalo sirenama. Prvi policajac locirao je osumnjičenika, 43-godišnjeg Ronnieja K., na parkiralištu crkve Three Forks.

I dalje upravljajući traktorom, Ronnie je udario kontejner za smeće i zatim nastavio malom brzinom dok su ga policajci slijedili. Progonili su traktor na američkoj autocesti 421, staroj autocesti 421 i Elk Creek Roadu, radeći na preusmjeravanju nadolazećeg prometa, kako bi zaštitili vozače u tom području. Traktor se nastavio nepravilno voziti u svom pohodu.

Potom  je oštetio četiri vozila, među kojima je i patrolno Ford Explorer u koje se namjerno zabio…Na kraju, traktor je skrenuo na privatni prilaz, gdje je Hicks napustio traktor. Mahao je nožem prema službenicima za provođenje zakona, od kojih je jedan aktivirao elektrošoker nakon što osumnjičeni nije poslušao naredbe policajaca.

Na kraju je priveden i optužen za više prekršaja i kaznenih djela, uključujući krađu traktora, bijeg od uhićenja i nesavjesnu vožnju. Trenutačno je ovaj autor ovog sumanutog pohoda zadržan uz jamčevinu od 50.000 dolara i trebao bi se pojaviti na sudu 10. ožujka.

Foto: Screenshot

Autor