ZAŠTITNO LICE VULKALA

Predstavljena maskota Vulkala, hrvatskog gumarskog diva

Na 12. Roll Showu u organizaciji magazina Kamion&Bus premijerno je predstavljena maskota najvećeg hrvatskog distributera guma i naplataka, tvrtke Vulkal

Gu-Man, kojeg od milja zovu Gumeni, oličenje je svih vrijednosti i sposobnosti koje njeguje gotovo 300 zaposlenika Vulkala, personalizirana želja da se vulkanizerska djelatnost dodatno približi ciljnim skupinama i stvori emotivna platforma u branši koja je dosad bila samo „guma“.

Simboličan nadimak “Gumeni“ ima svoje uporište u samoj povijesti tvrtke, a nastao je u tendenciji sumiranja 30 godina uspješnog rada, truda i ulaganja u poslovanje, ali i razvoj hrvatskog tržišta te gospodarstva u cijelosti.

Gu-Man je zamišljen i oblikovan kao superheroj, osobni pomoćnik svakog kupca kojem je uvijek spreman pomoći. On je marljiv, snalažljiv i za svaki će problem pronaći najbolje rješenje. Štiti i vozilo i vozače, a kao ambasador brenda i zaštitno lice Vulkala koristit će se i u fizičkom i u digitalnom obliku.

Gumeni je originalan lik, nedefinirane rase, plavkaste boje kože. Odjeven je u tamno plavo radno odijelo, žutu majicu kratkih rukava, dok na ramenima ima “navučene” dvije automobilske gume. Uvijek se pojavljuje u svojem kombinezonu, s plavom šilt kapom i alatom.

Njegova atletska građa omogućuje mu da ostavi snažan dojam, ali i podigne veliki teret poput brojnih setova guma, naplataka, pa i cijelih automobila i kamiona! Jedna od njegovih sposobnosti je i rastezljivost udova pa tako može dohvatiti alat koji se nalazi na većoj udaljenosti te nevjerojatna brzina kojom vješto odrađuje sve zadatke i poslove.

Autor službene Vulkalove maskote talentirani je Luka Buchberger iz Rijeke čiji je prijedlog Komisija proglasila najboljim među mnogim pristiglim rješenjima na natječaju organiziranom od strane Vulkala početkom ove godine. Time je Vulkal dodatno povisio ljestvicu u plasmanu i komunikaciji svoje ponude te povećao prepoznatljivost na regionalnom tržištu, bio i ostao zaštitnik vozača, brend od
povjerenja.

Vulkal od danas ima novo, nasmijano lice koje će vam pružiti ljubaznu dobrodošlicu i profesionalnu uslugu svaki put kada posjetite Vulkalove servisnoprodajne centre. Gumeni vas čeka u svih 10 Vulkalovih poslovnica i na digitalnim kanalima tvrtke.