jOŠ STIGNETE OTIĆ...

Quattro River Rally krenuo, prvi dan sjajno je primljen od publike, nedjelja donosi nove izazove

Ovaj vikend održava se prvi Quattro River Rally, međunarodno zonsko prvenstvo i prvenstvo Republike Hrvatske u rallyju. 

Organizator ove manifestacije je autoklub INA delta Zagreb, uz snažnu podršku Karlovačke županije kao domaćina i destinacijskih partnera Regionalne turističke zajednice Karlovačke županije, Turističke zajednice područja Četiri rijeke, Turističke zajednice područja Kupa te Grada Karlovca i gospodarskih subjekata kao sponzora. Ovaj događaj predstavlja pravi spektakl za gledatelje željne adrenalina, kao i vozače koji će po prvi puta na jednoj takvoj utrci imati prilike voziti u Karlovačkoj županiji. Službeni početak rallyja je u petak, 25. ožujka, kada će biti otvoren servis i prijem posada te omogućen tehnički pregled vozila na prostoru Športsko-rekreacijskog centra Korana (ŠRC Korana) u Karlovcu. Dan kasnije, u subotu 26. ožujka, Karlovčani i njihovi gosti će moći uživati u ceremonijalnom startu u 15 sati u Radićevoj ulici, blizu promenade. Dva sata kasnije na rasporedu je start prvog brzinskog ispita Korana po gradskim ulicama u Karlovcu.

Nedjelja, 27. ožujka, donosi najviše događanja. U 9:00 sati je najavljen start druge dionice, odnosno brzinski ispit Kupa, od Vrhovca do Vrškovca na širem ozaljskom području. Potom slijede brzinski ispiti Dobra i Mrežnica, koji će se voziti kroz Vinski Vrh-Dugu Resu te Banjsko Selo-Gornje Bukovlje. Program se nastavlja tijekom cijele nedjelje s ceremonijalnim ciljem na prostoru kod Školske športske dvorane Mladost u Karlovcu u 17 sati.

Ukupno četiri brzinska ispita i 90 kilometara staza koje plijene pažnju svojom atraktivnošću, zasigurno će privući veliku pozornost, kako gledatelja na samoj stazi, tako i šire javnosti. Vozit će se po uskim ulicama grada Karlovca, uz prekrasne vizure Mrežnice, preko pitoresknih brežuljaka ozaljskog kraja, a pravu atrakciju gledatelji će doživjeti na mostu u Novigradu na Dobri gdje će vozači isprobati maksimalne performanse svojih vozila.

Prema najavama organizatora, očekuje se velik broj ljubitelja autosporta iz Hrvatske, kao i okolnih zemalja, što će biti prava poslastica i za sve vozače. Oba dana će utrke biti besplatne za sve gledatelje, a posjetitelje će zasigurno razveseliti i nekoliko ograđenih fan zona s ugostiteljskim sadržajima.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo