PROMETNA PATROLA

Uhićena sutkinja Šupe?! Trebala je već biti u zatvoru, od 2017.!

Foto: Pixabay
-

Oslobađajuća presuda Horvatinčiću zbog tzv. sinkope, potpuno protivna pravdi i logici, pa i Horvatinčićevoj izjavi nakon nesreće, najveći pravosudni skandal i sramota u povijesti Hrvatske, koji je negativno utjecao na sigurnost prometa i ugled Hrvatske, trebao je biti temelj za procesuiranje i uhićenje “sutkinje” Šupe još krajem 2017.

Autor: Željko Marušić

ISPRAVLJANJE NACIONALNE SRAMOTE

Pravno rasplitanje slučaja Horvatinčić vraća povjerenje u pravosuđe i nalaže otvaranje slučaja sutkinje Šupe, koja je presudom u listopadu 2017. sablaznila javnost i ugrozila nacionalne interese te je pravosuđe treba trajno isključiti iz sustava, a DORH procesuirati, pisali smo 2019.

Oslobađajuća presuda Horvatinčiću zbog tzv. sinkope bila je toliko nelogična, nepoštena apsurdna, sramotna i uvredljiva za inteligenciju građana, da je “sutkinju” Šupe” trebalo procesuirati i uhititi već krajem 2017.

Dakle, današnje uhićenje nije se smjelo dogoditi, a negativne posljedice i produbljeno nepovjerenje u pravosuđe zbog oslobađajuće presude Horvatinčiću u listopadu 2017. ostavilo je negativne posljedice na sigurnost prometa – povećan broj ozlijeđenih i poginulih, uz neprocjenjivo povećanu štetu zbog prometnih nesreća.

Trebalo bi sada ispitati tko je sve odgovoran što se uhićenje i isključenje iz pravosudnog sustava nije dogodilo već tada.

Prometni stručnjak: Sutkinju koja je Horvatinčića oslobodila treba doživotno isključiti iz pravosuđa

‘Sutkinju izbaciti iz pravosuđa. Presuda je nacionalna sramota’

‘To je nacionalna sramota. Sutkinju treba isključiti iz pravosuđa’

Presuda Horvatinčiću je nacionalna sramota, a sutkinju Maju Šupe treba izbaciti iz pravosuđa, tvrdi prometni stručnjak Željko Marušić

Kako ubiti dvoje ljudi i za to ne odgovarati

 

Autor