Novosti kod Francuza

Renault predstavlja novu tvrtku za preradu auto dijelova

Odjel Renault Grupe za preradu dijelova sa sjedištem u pogonu Refactory u Flinsu pridružuje se poduzeću The Future Is NEUTRAL kao novo društvo.

Poduzeće The Future Is NEUTRAL širi svoj poslovni portfelj pridruživanjem djelatnosti prerade automobilskih dijelova pogona Refactory u Flinsu. Riječ je o djelatnosti koja je u samom središtu vrijednosnog lanca kružnog gospodarstva u području automobilske industrije kojim se bavi poduzeće The Future Is NEUTRAL te ima snažan potencijal rasta, što mu omogućuje da postane vodeći europski dionik u preradi dijelova koji snabdijeva cijeli automobilski sektor. To je bila izvrsna prigoda za novi naziv: THE REMAKERS.

Kako bi se ubrzao razvoj (uz zacrtani cilj rasta poslovanja od 50 % do 2030.), odjel Renault Grupe za preradu dijelova sa sjedištem u pogonu Refactory u Flinsu pridružuje se poduzeću The Future Is NEUTRAL kao novo društvo.

Osnivanjem društva THE REMAKERS započinjemo novo poglavlje koje donosi veliku priliku za rast. Cilj nam je povećati poslovanje za 50 % do 2030. U tome nam mogu pomoći naša stručnost i poznata kvaliteta našeg poslovanja, kao i inženjerske vještine povezane s Renault Grupom i naš strateški plan. Društvo THE REMAKERS ostvaruje koristi i iz sinergija s pogonom Refactory u Flinsu, prvim postrojenjem u Europi posvećenom kružnom gospodarstvu mobilnosti, kao i iz povezanosti s poduzećem The Future Is NEUTRAL, prvim društvom automobilske industrije koje načelo kružnog gospodarstva ugrađuje u cjelokupni vrijednosni lanac u Europi.”  Rafael Tréguer, glavni direktor društva THE REMAKERS.

Društvo THE REMAKERS maksimalno iskorištava znanje stečeno od 1949. i dobro poznato na tržištu. Misija mu je preraditi automobilske komponente na razinu kvalitete jednaku onoj originalnog dijela, kombinirajućio bnovljene i nove dijelove. Ta će stručnost sada biti dostupna cijeloj automobilskoj industriji u skladu sa strategijom razvoja i otvaranja poslovanja za sve aktivnosti poduzeća The Future Is NEUTRAL.

Rast društva potaknut će plan ulaganja poduzeća The Future Is NEUTRAL od ukupno 500 milijuna eura do 2030., namijenjen proširenju postojećeg poslovanja i pokretanju novih. Europsko tržište zamjenskih dijelova dinamično je i ima velik potencijal za rast. Vrijednost mu je 2022. procijenjena na oko 6,8 milijardi eura, a očekuje se da će do 2030. iznositi 8,2 milijarde eura. Rast je uglavnom potaknut starenjem flote vozila i ubrzavanjem elektrifikacije. Zahvaljujući podršci iz Renault Grupe, predvodnika u području električnih vozila, i vještinama obrnutog inženjeringa, društvo THE REMAKERS ubrzano kreće u preradu električnih i elektroničkih dijelova te namjerava udvostručiti uloženo kako bi potvrdilo vodeći položaj.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo