PRVE ISPORUKE U RUJNU

Renault Symbioz u Francuskoj i službeno dostupan za narudžbu

Foto: Renault

Narudžbe za novi SUV model Symbioz su otvorene od 22. svibnja, a prve isporuke kupcima idu početkom rujna 2024.

Pozicioniran između Captura i Australa, Symbioz daje Renaultu jaču prisutnost na početnoj razini C segmenta, s kompaktnim “voiture à vivre”, prilagođenim potrebama i individualnih i poslovnih kupaca. Symbioz je dostupan u četiri razine opreme: Evolution*, Techno, Esprit Alpine i vrhunska verzija Iconic.

Predstavljen 2. svibnja, Symbioz utjelovljuje najbolje od Renault najnovijih vozila C-segmenta u smislu modularnog dizajna, povezivosti i učinkovitosti. Ima sve kvalitete potrebne da privuče i obitelji i tvrtke koje traže određenu razinu elektrifikacije, dok TCO drži pod kontrolom.

Pozicioniran između Captura i Australa, Symbioz proširuje asortiman robne marke na početnu razinu C segmenta. Dug samo 4,41 m, ovaj novi model zaokružuje potpuno hibridnu E-Tech obitelj Arkana (4,57 m) i Austral (4,51 m), uz električne modele E-Tech, s električnim Mégane i Scénic.

Symbioz se isporučuje s najboljim u Renault tehnologiji. Odlikuje ga multimedijski sustav OpenR Link sa svim ugrađenim uslugama Googlea i krov od zatamnjenog stakla Solarbay. Verzija Iconic dobiva 29 pomoći u vožnji nove generacije, za sigurnost i udobnost vožnje na razini najboljih.

Foto: Renault

Symbioz također ima veliki prtljažnik koji je vodeći u klasi do 624 litre. Stražnja klupa klizi za 16 cm, stvarajući ravan pod kada je potpuno preklopljena. Symbioz se prilagođava zahtjevima i navikama svojih kupaca.

Symbioz je također relativno lagano vozilo, mase ispod 1.500 kg. Isporučuje se s pogonskim sklopom E-Tech hybrid 145, koji troši samo 4,7 l/100 km uz emisiju CO2 od 105 g CO2/km.

Renault Symbioz već je dostupan za narudžbu u Francuskoj s E-Tech full hybrid 145 motorom. Početna cijena je 34.900 eura za verziju Techno. Cijene počinju od 36.400 € za verziju Esprit Alpine, i 37.900 € za verziju Iconic.

Kasnije tijekom godine ponudi će se pridružiti potpuno hibridna verzija Evolution E-Tech 145, nakon koje će 2025. uslijediti dva blaga hibridna pogonska sklopa, od kojih će jedan početi s 30.000 eura.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo