JEDINSTVENO VOZILO ZA HUMANITARNU AKCIJU

Roger Federer završava veliku karijeru, a na završni turnir vozi ga Mercedes-Benz

Švicarski tenisač i možda najbolji igrača svih vremena, završit će svoju izvanrednu karijeru nakon Laver Cupa 2022…

20 Grand Slam naslova, ukupno 103 turnirske pobjede i 310 tjedana na prvom mjestu svjetske teniske ATP ljestvice – karijera Rogera Federera je jedinstvena. Na terenu i izvan njega, cijenjen je u cijelom svijetu. S pet nagrada Laureus za svjetskog sportaša godine, Švicarac je jedna od apsolutno najboljih zvijezda u globalnom sportu i šire. Nakon 24 godine profesionalnog bavljenja sportom, Roger Federer sada završava svoju aktivnu sportsku karijeru i istovremeno gleda naprijed: “Kao sportaš naučio sam se stalno preispitivati ​​i analizirati, ali i uvijek imati na umu sljedeći meč. Danas , gledam unatrag sa zahvalnošću i radujem se budućnosti s iščekivanjem.”

Uz aktivnu tenisku karijeru, Roger Federer već je 14 godina usko povezan s Mercedes-Benzom: kao ključni igrač u nekoliko reklamnih kampanja, kao ambasador brenda i kao izvor ideja. Sada kreće zajednička inicijativa s nekoliko potprojekata pod nazivom “Neonska ostavština”. Prvi rezultat suradnje već se može vidjeti na Laver Cupu u Londonu od 23. do 25. rujna 2022.: jednokratni model u obliku Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE, koji nije slobodno dostupan u ovoj boji i bit će biti ukrašen osobnim pečatom Rogera Federera. Neonsko-žuta boja odaje počast žutom filcu teniskih loptica i označava početak “Neon Legacy”. Komunikacija o tome započet će u sljedećih nekoliko tjedana. Ekskluzivno unikatno vozilo bit će prodano na dražbi krajem godine, a prihod će biti uložen u dobrotvorni teniski projekt sljedeće godine.

U Londonu za mobilnost velikog Rogera Federera brine Mercedes EQS, model koji smo i mi testirali. Provjerite kako je lako putovati i zapeti u gužvama u ovoj električnoj limuzini…

 

Foto: Mercedes-Benz

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo