ZA MANJE SMEĆA NA ULICAMA

Scania uz O-K-TEH nadogradnju pojačala redove Eko-Flor Plus poduzeća

-

Jučer je u Rakitju i službeno održana prezentacija O-K-Teh poduzeća, specijaliziranog za opremanje vozila posebnih nadogradnji…

Prekrasni ambijent u okolici glavnog grada, idealno je poslužio za veliku prezentaciju tvrtki O-K-TEH, Eko Flor i proizvođača kamiona Scania. Popularni Camp Zagreb upoznao je nešto novo…

Scania P370 sa Stummer nadogradnjom kapaciteta 24 m3

Pozornost nam je posebno privuklo poduzeće O-K-TEH iz Zagreba, s odrađenim nadogradnjama na kamionima marke Scania. Narudžba i posao od 8 vozila se odnosio na komunalni sektor, tako da se u ovoj priči idealno uklopila Stummer nadogradnja. Njihovi spremnici kapaciteta 16 i 24 m3, s odgovarajućim podizačima (do 750 kg najviše) postavljeni su na podvozja kamiona Scania serije P320 i P370.

Izdvojimo i podatak kako će podizanje i pražnjenje kante na dva kotača ili kontejnera na četiri kotača, uz navedenu opremu trajati svega 6-8 sekundi, odnosno 11-12 sekundi. Dok posebno dojmljivo zvuči mogućnost podizanja komunalnih kontejnera od 5-7 m3 sa lancima.

foto: Driveteam.hr

Djelatnici čistoće imat će širok raspon podizača posuda od 80 do 1100 litara, a sve će aktivnosti kontrolirati pomoću joysticka, s maksimalno pojednostavljenim funkcijama.

Nema sumnje, kako će ovo osvježenje voznog parka za Eko Flor dodatno poboljšati njihovu učinkovitost, a djelatnicima olakšati svakodnevne radne zadatke.

foto: Driveteam.hr

Autor