ŠPANJOLSKI NOVI VAL

Seat Ibiza i Arona uskoro se predstavljaju u osvježenom ruhu

Prezentacija novih modela zakazana je za četvrtak 15. travnja 2021. 

Seat svojim gradskim vozilima, Ibiza i Arona, dodaje više karaktera, dizajnom i tehnološkim ažuriranjima za oba modela kako bi ih učinili još privlačnijom ponudom u svojim segmentima.

Seat Ibiza ikona je uspjeha marke. Od svog predstavljanja 1984., mali se član B-segmenta etablirao kao najuspješnije vozilo koje je ikad izašlo s proizvodne linije. Najnoviji model, s razvijenim dizajnom i značajnom tehnološkom nadogradnjom, želi nastaviti ovaj nagrađivani recept.

Pridružuje mu se poboljšani gradski, povišeni model – Seat Arona, koji pruža robusniju vanjsku estetiku s većim terenskim karakterom, uz novu sigurnosnu tehnologiju.

Nadogradnje oba modela povećavaju funkcionalnost digitalnog ekosustava kao i poboljšanje perceptivne kvalitete u kabini.

“Seat Ibiza bila je kamen temeljac uspjeha marke, s gotovo šest milijuna prodanih vozila tijekom pet generacija, dok je SEAT Arona jasan stup u ponudi, budući da je drugi najprodavaniji model SEAT-a prošle godine”, rekao je Wayne Griffiths, predsjednik marke Seat i Cupre.

“Osvježeni modeli dodaju nove atribute vozila dajući još cjelovitiju ponudu istodobno osvježavajući dizajn automobila.”

Digitalna svjetska premijera novih SEAT Ibize i SEAT Arone održat će se u četvrtak, 15. travnja u jutarnjem terminu, u 09:00 sati.

Foto: Seat

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin