Škoda Enyaq iV – prvi električni model danas ima svjetsku premijeru

Najvažniji novi model češkog proizvođača automobila…

Danas u 19:00 sati u Pragu održat će se svjetska premijera novog modela ŠKODA ENYAQ iV: obožavatelji marke ŠKODA mogu diljem svijeta putem interneta pratiti događaj zahvaljujući novokoncipiranom, virtualnom formatu premijere te će tako i sami biti u središtu događanja. U minutama prije svjetske premijere moći će u digitalnom paviljonu marke ŠKODA razgledati konceptualnu studiju ŠKODA VISION iV sa svih strana, a nakon prezentacije vozila moći će vidjeti i model ŠKODA ENYAQ iV. Također, izloženi su odabrani modeli iz 125-godišnje povijesti proizvođača automobila, a u studiju s prijenosom uživo istaknuti će stručnjaci s gledateljima podijeliti zanimljive dodatne informacije o modelu ENYAQ iV.

Večeras će obožavatelji marke Škoda diljem svijeta moći uživo pratiti trenutak kada se u Pragu bude začulo: „Predstavljamo vam novi model – Škoda Enyaq iV.”

Zahvaljujući novooblikovanoj online prezentaciji češki će proizvođač automobila na internetu nuditi bogat program u vezi sa svjetskom premijerom svoje nove automobilske perjanice. U okviru virtualne prezentacije modela upotrebljavat će se kamere s prikazom od 360 stupnjeva, zbog čega će gledatelji imati osjećaj kao da se nalaze u samom središtu događanja u Pragu.

Virtualni paviljon s različitim svjetovima marke ŠKODA
20 minuta prije i 20 minuta nakon prezentacije vozila u studiju s prijenosom uživo gledatelji online premijere moći će pratiti uzbudljive intervjue s istaknutim stručnjacima. Na kanalima društvenih mreža poduzeća k tomu će moći uživo slati vlastita pitanja. U virtualnom paviljonu marke ŠKODA najprije će biti izložena konceptualna studija VISION iV, a nakon prezentacije uživo gledatelji će moći vidjeti i model ENYAQ iV. Zahvaljujući prikazu od 360 stupnjeva korisnici će moći promatrati oba vozila sa svih strana, a k tomu će se za oba modela moći preuzeti opsežan informacijski materijal. Marka ŠKODA na okretnoj platformi predstavit će odabrane modele iz svoje bogate 125-godišnje povijesti poduzeća. Posjetitelji će moći saznati više informacija i o angažmanu češkog proizvođača automobila u okviru natjecanja Tour de France, biciklističke utrke koju već 17 godina podržava kao partner.


Komentari

loading...