ZA EDUKACIJU I POMOĆ U VOŽNJI

Škoda obogaćuje nove modele integracijom “ChatGPT”

Foto: Škoda

Škoda će ugraditi chatbot ChatGPT temeljen na umjetnoj inteligenciji kao standardnu značajku od sredine 2024.

Škoda najavljuje integraciju chatbota ChatGPT temeljenog na umjetnoj inteligenciji uz glasovnu asistenticu pod imenom – Laura. Ovaj važan korak poboljšat će iskustvo u vozilu mnogih kupaca i olakšati svakodnevni život.

Škoda modeli temeljeni na MEB GP i MQB EVO platformama imat će koristi od ove nove značajke. Moći će pristupiti velikoj bazi podataka umjetne inteligencije i čitati im sadržaj tijekom vožnje. Ovu novu funkciju pokreće Cerence Chat Pro tehnološkog partnera Cerence Inc., koji nudi jedinstvenu integraciju ChatGPT-a za automobile. Osobni podaci i podaci o vozilu zaštićeni su u svakom trenutku.

Foto: Škoda

“Obogaćivanje Škoda glasovne pomoći umjetnom inteligencijom čini naše automobile još boljim svakodnevnim suputnikom. Vozači i putnici imat će jednostavan, verbalan pristup svijetu znanja dok su na cesti. Integracija ChatGPT-a u našu glasovnu asistenticu Lauru samo je najnoviji način na koji Škoda prilagođava naprednu tehnologiju za poboljšanje iskustva vožnje. Za vozača sve ostaje na pričanju i glasovnim naredbama, a sigurnost podataka ostaje prioritet. Uvjeren sam da će kupci cijeniti ovu modernu novu značajku.” opisao je ovu novost i Klaus Zellmer, predsjednik Uprave Škoda Auto.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo