IMATE LI MINUTU?

Škoda Octavia 1.5 TSI Style, test u 60 sekundi o češkoj kraljici

O najnovijoj generaciji najuspješnijeg modela iz Mlade Boleslav mogli bismo razgovarati satima, ali vjerojatno će privući vašu pažnju u roku od nekoliko sekundi. Upoznajte četvrtu generaciju na dinamičan način. Opet će obarati sve rekorde…

Još više prostora
Četvrta generacija je 15 mm duža, a Combi za 22 mm. Kapacitet prtljažnika povećan je na čak 600 litara, odnosno 640 litara kod karavanske inačice.

Dinamičan izgled
Niska, vitka silueta ima najbolji aerodinamički koeficijent povlačenja u svojoj klasi. Njezin sportski stav podvlače niže postavljeni prednji farovi i bogata ponuda naplataka u rasponu od 16 do 19 cola.

Kvalitetan interijer
Meka plastika, kromirani detalji, ambijentalna rasvjeta i elegantan volan sa dva kraka – sve to, zajedno s novo dizajniranom instrument tablom, povećava osjećaj prozračnosti.

Udobnost na putu
Novu razinu komfora pružaju ergonomska, ventilirana masažna sjedala, ulaz bez ključa na sva vrata i trozonska klima kontrola, kao i grijana sjedala, volan i vjetrobransko staklo.

Bogata oprema
Kao standardna oprema, svi će vlasnici dobiti dvozonsku klimu, virtualni kokpit (10,25 ”), električne prozore sprijeda i straga, zračni jastuk za koljena za vozača i potpuno LED osvjetljenje.

Vrhunska sigurnost
Osim što je u Euro NCAP testovima postigla pet zvjezdica, potpuno nova Octavia prva je Škoda koja je izbjegla i okrenula asistencije, pomoć pri izlasku i prikaz glave. Uključen je i prediktivni tempomat.

Širok raspon ponude
Kupci mogu birati veliki asortiman motora, uključujući hibridne verzije Octavia iV i OCTAVIA RS iV. Poboljšani su dizel (TDI Evo) i benzinski (uključujući blago hibridne) motore, a postoje planovi za CNG verziju.

Vrhunska informativna zabava
Infotainment sustavom može se upravljati gestama ili putem digitalnog asistentice, tu je za vas Laura. Dostupne su tri verzije s zaslonom u rasponu od 8,25 ”do 10”.

Škoda Octavia 1.5 TSI Style (150 KS) dostupna je od 184.459 kuna.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo