ODLIČNA PRODAJA NOSI I NAGRADE

Škoda Octavia i Fabia u Njemačkoj slave, čitatelji ih izabrali za najbolje automobile!

Škoda slavi dvije pobjede u anketi čitatelja ‘Najbolji automobili’, čitatelji njemačkog časopisa Auto Motor und Sport izglasali su…

Škoda Fabia na prvom je mjestu u ljestvici ‘malih automobila’ (B-segmenta), dok je Škoda Octavia izbila na vrh ljestvice ‘kompaktne klase’ (C-segmenta). Ovo je jedanaesti put da je bestseler češkog proizvođača automobila osvojio titulu ‘Najbolji automobili’, a drugi put da je Fabia osvojila nagradu po izboru čitatelja. Više od 100.000 čitatelja glasalo je za svoje favorite među 422 modela u 13 kategorija vozila u 47. izboru ‘Najbolji automobili’.

“Od srca zahvaljujem svim čitateljima koji su izravno glasali za nas. I naravno svim proizvođačima Škoda vozila, koji sudjeluju u stvaranju ovih sjajnih vozila! Prestižne nagrade nadahnjuju nas da kontinuirano uključujemo povratne informacije kupaca u razvoj naših modela. Jer to je ono što naša vozila čini privlačnijim – a time i uspješnijim!” rekao je Klaus Zellmer, predsjednik Uprave Škoda Auto.

Klaus Zellmer preuzeo je pehare na ceremoniji dodjele nagrada s Jan-Hendrikom Hülsmannom, generalnim direktorom i glasnogovornikom uprave Škoda Auto Deutschland.

Škoda Octavia nadmašila je 29 konkurenata u svojoj kategoriji i zauzela prvo mjesto u uvoznoj ljestvici ‘kompaktne klase’. Ukupno je 13,6 posto od preko 100.000 čitatelja glasovalo za bestseler marke, obilježavajući tako njegovu desetu pobjedu u kategoriji ‘Najbolji automobili’ zaredom.

Škoda Octavia je sada osvojila titulu po jedanaesti put otkako je pokrenuta anketa čitatelja; jednom se natjecao u kategoriji ‘srednje veličine’ u kojoj je također osigurao uvozni naslov. Ljudi očito prepoznaju kvalitetu…

 

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo