Od prvog dana u firmi i 35 godina do danas

Škoda Octavia kao nagrada za vjernost poduzeću, sjajna priča iz okolice Varaždina

-

Gospodin Marijan Ljubić, vjerni je zaposlenik tvrtke Nika konstrukcije d.o.o. iz Petrijanca… 

Koliko znate ovakvih priča? Gospodin Marijan Ljubić od prvog dana je dio ove uspješne priče – što znači da je u tvrtki Nika konstrukcije već 35 godina.

Inače, spomenuto poduzeće iz okolice Varaždina krenula je s poslom vezanim za proizvodnju metalnog namještaja i opreme za trgovine. Danas se većina proizvoda iz proizvodnog programa kao bazu koristi poluproizvode iz ekstrudiranog aluminija i visokokvalitetnih čelika po čemu je tvrtka prepoznatljiva. Od početka do danas tvrtka bilježi rast u svakom segmentu, broju proizvodnih programa i obimu proizvodnje, broju zaposlenih, ostvarene realizacije…

Razlog takvog uspjeha su i odličan odnos prema djelatnicima, a najbolji primjer je ova priča. Iako je vrijedni Marijan bio prisiljen prilagođavati se različitim radnim okolinama i mjestima rada zbog opisa posla, ništa ga nije pokolebalo, time su ovolike godine vjernosti prava su rijetkost. Kad se takav jubilej poklopi s proslavom šezdesetog rođendana, nema boljeg nego zahvalnost izraziti prigodnim poklonom – novom Škodom Octaviom, stoji u prioćenju tvrtke Nika konstrukcije.

Želimo svima ovakve nagrade i lijep odnos u poslovnom svijetu.

Foto: Nika konstrukcije

Autor