VAŽNO JE BITI PRVI

Škoda Octavia RS, prvi primjerci voze Hrvatskom, cijena u oglasu ipak visoka?

U Hrvatsku su i službeno stigli prvi primjerci nove, 4. generacije češkog hita. Octavia RS plijeni pažnju iz više razloga…

Nova Škoda Octavia ponovno je krenula sjajno u svoju novu avanturu. Ako je 2020. problematična mnogima, Česi su jedni od rijetki koji se mogu pohvaliti rezultatima. Istina, oni bi bili još bolji da cijela Europa, dio godine nije bila blokirana. No, jedno je sigurno, Octavia će narednih godina ponovno obarati prodajne rekorde.

foto: Weltauto.hr

Kruna ponude češkog hit modela, Octavia RS od nedavno je stigla kod nas. Trgovci nude probne vožnje i ponosno je pokazuju. Istaknuti vizualni nastup, još bolji pogonski dio (za sada dostupna u benzinskoj varijanti 2.0 TSI od 245 KS), sve je na strani ovog modela. Dobro, za naše kupce, možda će dizel ipak biti – vruća roba. No, do njegovog dolaska, za oko nam je zapela jedna iz oglasnih prostora i demo vozilo.

S cijenom od 350.000 kuna, Octavia RS nije jeftina, ali u moru dodatne opreme i atraktivnog izgleda, sigurno će lako pronaći svog novog vlasnika. Podsjećamo, nova Octavia RS dostupna je već od 270.000 kuna.

Oglas pogledajte ovdje.

foto: Driveteam.hr / Autoportal.hr / Weltauto.hr

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin