ENYAQ glavna zvijezda....

Škoda sudjelovala kao partner Prag Pride Festivala

Drugu godinu zaredom, Škoda Auto službeni je partner Prague Pride Festivala, slaveći različitost i fokusirajući se na probleme i potrebe LGBT+ osoba, nizom aktivnosti i bogatim kulturnim programom

Rainbow Paradu pratila je jedinstvena električna Škoda Enyaq Coupé Respectline. Ovim partnerstvom češki proizvođač automobila naglašava svoju predanost poštovanju, jednakim mogućnostima i različitosti.

“Praški Pride Festival, kao događaj od prekretnice za raznolikost i inkluziju, živo je i pozitivno okruženje za nas da pokažemo naše vrijednosti u Škoda Auto. Za Škodu je jasno da različiti timovi daju bolje rezultate, odražavaju cijelo društvo, stoga u konačnici predstavljaju našu bazu kupaca.

Interno promicanje ovih vrijednosti čini nas boljim poslodavcem. Nadam se da ćemo pridruživanjem Rainbow Parade s atraktivnim, potpuno električnom modelom Škoda Enyaq Coupé Respectline, moći nastaviti inspirirati ljude da aktivno podržavaju različitost u vlastitom okruženju.” govori Klaus Zellmer, predsjednik Uprave Škoda Auto.

Foto: Škoda

“U tvrtki Škoda kolektivno se zalažemo za radno okruženje koje se temelji na međusobnom poštovanju, povjerenju i razumijevanju. Raznolikost naše radne snage naša je snaga. Ljudi mogu istinski ostvariti svoj puni potencijal samo u okruženju punom poštovanja i podrške. Zato je promicanje različitosti u svim područjima s brojnim mjerama i inicijativama dio naše kulturne DNK. Svojom predanošću praškom Pride festivalu zauzimamo jasan stav protiv netolerancije i diskriminacije.” dodaje Maren Gräf, članica uprave Škoda Auto za ljude i kulturu.

Živahni program Prague Pride Festivala obuhvatio je više od 100 konferencija, događaja, nastupa i koncerata koji slave različitost i zagovaraju jednakost za LGBT+ osobe. Prvi put održan 2011., ovogodišnji festival fokusiran je na tradicije i njihov utjecaj na živote queer osoba.

Kao službeni partner Praškog festivala ponosa, Škoda Auto naglašava svoju predanost temeljnim vrijednostima poštovanja, jednakih mogućnosti i različitosti – zagovarajući te vrijednosti u cijelom društvu. Članovima Škoda Proud mreže proizvođača automobila pridružili su se mnogi drugi kolege na festivalu.

Autor

Preporučeni sadržaj