IIHF Svjetsko prvenstvu uz češku marku

Škoda produljila partnerstvo, nakon 30 godina i dalje uz najbolju smotru hokeja

-

Škoda je službeni glavni sponzor hokejaškog događaja od 1993. godine i to će ostati najmanje do 2027. godine nakon produljenja ugovora…

Škoda Auto kontinuirano podržava IIHF Svjetsko prvenstvo u hokeju na ledu kao službeni glavni sponzor od 1993. Kako je hokej na ledu nacionalna strast u Češkoj, IIHF WM sastavni je dio češke marke i njihovog angažmana u međunarodnom sportu. Proizvođač će tako ustupiti vozila organizatorima turnira koji se održava od 12. do 28. svibnja 2023. u finskom gradu Tampereu i u glavom gradu Latvije – Rigi.

“Škoda i hokej na ledu idu ruku pod ruku. Službeni smo glavni sponzor Svjetskog prvenstva u hokeju na ledu već 30 godina, a prošle smo godine produžili ovo posebno partnerstvo do 2027. Nadolazeći događaj savršena je pozornica za izlaganje našeg novog identiteta marke i trenutnih električnih modela. Navijači na tribinama mogu se veseliti ekskluzivnim značajkama u Škodaverseu: pod natpisom ‘Istražite akciju’ bit će bliže igri nego ikad.” govori Martin Jahn, član uprave Škoda Auto za prodaju i marketing.

Inače, za one koji ne znaju. Svjetsko prvenstvo u hokeju održava se od 12. do 28. svibnja 2023., 16 najboljih svjetskih reprezentacija odmjerit će snage na IIHF Svjetskom prvenstvu u hokeju na ledu 2023. u finskom gradu Tampereu i glavnom gradu Latvije, Rigi.

Foto: Škoda

Autor