Smirite živce u prometu, jedan muškarac je u Dubravi teško ozlijeđen upravo zbog toga

-

Podnijeta kaznena prijava zbog teške tjelesne ozlijede…

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim muškarcem zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Teška tjelesna ozljeda“ na štetu 55-godišnjaka.

Naime, 10. svibnja 2021. godine oko 14 sati, osumnjičeni je upravljao osobnim automobilom marke Opel Zafira splitskih registarskih oznaka, a kretao se Bačkom ulicom u smjeru sjevera. Kada je došao do raskrižja s Ulicom Dubrava, naglo je zakočio kako automobilom ne bi udario 55-godišnjaka, koji je biciklom prelazio preko pješačkog prijelaza. Nakon toga, među njima je došlo do verbalnog sukoba, osumnjičeni je potom izašao iz automobila, prišao mu i šakom ga udario u glavu, od kojeg udarca je pao na tlo. Za vrijeme dok se oštećeni nalazio na tlu, osumnjičeni je nastavio ga udarati rukama te nogama po glavi i tijelu, nakon čega je vozilom pobjegao s mjesta događaja.

Ozlijeđenom 55-godišnjaku je liječnička pomoć pružena u KBC Merkur gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kaznena prijava je podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Još jedan dokaz i potvrda kako živce i nervozu trebate ostaviti na nekom drugom mjestu. U prometu je jedan od najvažnijih elemenata koji krase dobrog vozača upravo – smirenost.

Izvor/foto: zagrebacka-policija.gov.hr

Autor