SVE U PAR KLIKOVA

Tokić predstavio webshop, više od online trgovina kroz 30 godina iskustva

Znate li da svaki četvrti stanovnik zapadnoeuropskih zemalja potrepštine za svoje vozilo kupuje online? Tokić sad ima nešto za vas…

Kako bi i Hrvatska uskoro mogla za njima, pokazuje primjer nove online trgovine u bojama vodećeg regionalnog distributera auto dijelova. Brojke koje Tokić čuva na svojim zalihama – preko 300 brendova i 400.000 artikala auto opreme i alata, kozmetike, auto dijelova, poljoprivrednog, moto i gospodarskog programa, odsad je dostupno u novom webshop.tokic.hr.

Tokićeva web trgovina specifična je i po podršci pozivnog centra, iz kojega više od 20 stručnjaka pruža potpunu podršku u donošenju odluka i kvaliteti kupnje, uživo, radnim danom od 8 do 20 i subotom od 8 do 15 sati. Tokić svojim kupcima time jamči preciznost izbora kompleksnih auto dijelova, informiranost i sigurnu dostavu – ovisno o preferencijama – u poslovnicu ili na kućnu adresu! Kupcu koji nije siguran u najbolji izbor zamjenskog dijela ili opreme za svoj auto, agenti će odabrati najbolji artikl i poslati personaliziranu ponudu. Za one koji se žele educirati o kvalitetnom održavanju vozila, Tokićevi stručnjaci redovito pišu informativne i relevantne članke koji pomažu pri donošenju odluke o kupnji, ali i sigurnoj vožnji.

Uz postojeće interne digitalne kanale za poslovanje s profesionalcima i mehaničarima, novi webshop je također usko povezan s poslovnicama koje su vozačima uvijek usput. Uz iznimku dijela otoka, do najbližeg Tokića treba vam maksimalno 35 minuta, a u svakoj poslovnici kupce očekuju prodajni savjetnici i iskustvo kupnje dijelova po najvišim europskim standardima.

Dosadašnja komunikacija sa stručnjacima za autodijelove i dalje je dostupna putem WhatsApp kontakta 091 123 5775 i besplatnog telefona 0800 5775, kao i putem društvenih mreža, koje sada broje više od 60.000 pratitelja.

Osim po pouzeću (gotovinom ili karticom), plaćanje je moguće jednokratno i u ratama, putem fintech aplikacija i uz certificiranu sigurnost online plaćanja.

Autor

Preporučeni sadržaj