EKSKLUZIVNA OPCIJA REZERVACIJE

Toyota Corolla Cross u salone tek stiže, a već je dostupna za narudžbu putem online rezervacija

-

Na tržište uskoro stiže SUV verzija najprodavanijeg modela na svijetu. Otvorene ekskluzivne online rezervacije za Toyota Corolla Cross s paketom opreme Style za 1.951 kn (258,94 €) mjesečno… 

 Omiljena Toyotina obitelj Corolla dobila je novog člana – Corollu Cross! Ovaj snažan i ekonomičan SUV izrađen je posebno za potrebe europskih kupaca, a ispunjava sve potrebe vozača i putnika u vozilu. Corolla Cross objedinjuje praktičnost prostranih i visokih SUV vozila i Toyotine najnaprednije hibridne i sigurnosne tehnologije.

Corolla Cross uskoro dolazi u salone diljem Hrvatske, no kupci mogu već danas osigurati svoj primjerak najprodavanijeg modela na svijetu u SUV izvedbi, i to putem ekskluzivnih online rezervacija.

Za online rezervacije dostupna je Corolla Cross Style za 1.951 kn / 258,94 € mjesečno (*). Bogati paket opreme Style, između ostalog, uključuje:

  • Aluminijske naplatke 18″
  • Dodatno zatamnjena stražnja stakla
  • Smart Entry – sustav automatskog otključavanja vozila
  • Prednje i stražnje parkirne senzore s funkcijom automatskog kočenja (ICS)
  • Sustav prepoznavanja vozila u mrtvom kutu (BSM)
  • Grijanje prednjih sjedala i upravljača

Za online rezervaciju potrebna su tri jednostavna koraka. Na službenoj stranici dobiti ćete sve informacije, a svi zainteresirani na ovaj način mogu jednostavno i sigurno izvršiti prednarudžbu nove Corolle Cross. Naknadu za online rezervaciju nije potrebno platiti.

TOYOTA COROLLA CROSS, sve što trebate znati o novitetu…

Potpuno nova Corolla Cross obiteljski je i praktični SUV model koji će Toyoti omogućiti još snažniju prisutnost u C segmentu vozila na europskom tržištu. Corolla Cross upotpunjuje Toyota SUV obitelj, a po dimenzijama nalazi se između modela C-HR i RAV4.

Model je razvijen primjenom Toyotine filozofije TNGA, izgrađen na već dokazanoj platformi GA-C i pruža sve osnovne kvalitete zbog kojih je Corolla već dugo uspješna na tržištu. Corolla je i dalje najprodavaniji model automobila na svijetu, s više od 50 milijuna prodanih primjeraka na tržištima širom svijeta u razdoblju od 55 godina i s 12 generacija modela.

Novi model temelji se na najnovijim saznanjima i razvojnim rješenjima koje je Toyota ostvarila u pogledu hibridnih performansi, primjeni digitalnih tehnologija i općenito u pogledu sigurnosnih sustava. T-Mate za model Corolla Cross kombinacija je najnovije generacije sustava Toyota Safety Sense i drugih sustava za pomoć pri vožnji i parkiranju te aktivnu sigurnost koji, osim što vožnju čine jednostavnijom i sigurnijom, štite sve putnike u vozilu, ali i ostale sudionike u prometu u različitim situacijama.

Ovo je prvi model opremljen petom generacijom Toyotine hibridne električne tehnologije, koja jamči više snage i manju potrošnju goriva. U Hrvatsku dolazi s 2,0-litreni hibridnim benzinskim motorom posebno prilagođenim za bolju upravljivost europskim uvjetima vožnje, s bliskijom i prirodnijom vezom između načina na koji vozač upotrebljava gas i ubrzanja automobila.

Foto: Toyota

 

 

Autor