NOVI PAKET ZA COROLLU

Toyota Corolla GR Sport u ovoj izvedbi nudi sportski i profinjeni nastup

Uz Hatchback – izvedbu s pet vrata, te Touring Sports – karavan, sada i Corolla Sedan ima verziju GR SPORT s dinamičnim i sportskim detaljima iznutra i izvana…

Toyota Corolla Sedan je pojačala svoju privlačnost novim modelom GR SPORT koji će se pridružiti postojećoj paleti, nastavljajući uspjeh izvedbe s 5 vrata (Hatchback) i Touring Sports u verziji GR SPORT. Zajednički dizajnerski elementi, uključujući vanjske i unutarnje dodatke, aluminijske naplatke i oblik sjedala, nalaze se u sve tri karoserijske izvedbe, stvarajući snažno zajedništvo obitelji GR SPORT.

(foto: Toyota)

Izgledom nadahnutim Toyotinim modelima GR koji sasvim jasno pružaju performanse te noseći boje TOYOTA GAZOO Racinga, oprema GR SPORT donosi mladenački i dinamičniji izgled elegantnoj i prepoznatljivoj limuzinskoj izvedbi. Ova limuzina će ujedno biti GR SPORT model u ponudi na Toyotinim istočnoeuropskim tržištima.

Tu su i novi, aluminijski naplatci u crnoj boji s kontrastnim sjajem koji daje završna strojna obrada prema vrhovima krakova te znameniti GR crveni prsten oko središnjeg poklopca. Na raspolaganju su dvije različite izvedbe naplataka s 10 krakova – 17“ koja se ugrađuje standardno te 18“ koja je dostupna kao opcija te je ujedno i najatraktivnija.

(foto: Toyota)

Interijer je također obogaćen sportskim detaljima. Najviše se ističu sportska prednja sjedala koja podjednako dobro izgledaju i drže tijelo. Presvlake sjedala su u kombinaciji crne tkanine i visokokvalitetne umjetne kože, s kontrastnim vertikalnim šavovima u bijeloj i crnoj boji, u skladu s bojama TOYOTA GAZOO Racinga. Ista kombinacija boja je primijenjena i na stražnjoj klupi.

(foto: Toyota)

Kao opciju, kupci Corolle Sedan GR SPORT mogu naručiti ambijentalnu unutarnju rasvjetu, LED glavna svjetla te dvobojnu izvedbu karoserije, a na tržište stiže u siječnju iduće godine.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo