PARTNERSTVO SE NASTAVLJA

Toyota Corolla Touring Sports Hybrid isporučena Hrvatskom paraolimpijskom odboru

-

Krešimir Bago, direktor Toyota Croatia d.o.o., uručio je ključeve modela Toyota Corolla Touring Sports Hybrid Ratku Kovačiću, predsjedniku Hrvatskog paraolimpijskog odbora…

Tom je prigodom Krešimir Bago izjavio: Jako smo ponosni sm na dugogodišnje partnerstvo Toyote i Hrvatskog Paraolimpijskog odbora, s kojima dijelimo brojne zajedničke vrijednosti kao i strast za pokretanjem društvene inkluzije kroz mobilnost.

Paraolimpijski sport ima sve veću publiku ponajprije zbog respektabilnih rezultata koja naši sportaši ostvaruju na brojnim natjecanjima na  međunarodnoj razini. Toyota je tijekom dosadašnje suradnje sa Hrvatskim Paraolimpijskim odborom uspjela razviti interes za paraolimpijske sportove među svojim zaposlenicima i poslovnim partnerima, a također i među našim kupcima.

Kontinuirano radimo i na povećanju svijesti o potrebama osoba s invaliditetom te na edukaciji kako uključiti osobe s invaliditetom u svakodnevni život. Kroz naše partnerstvo šaljemo snažnu poruku ‘Mobilnost za sve’ kojom inspiriramo društvo na inkluziju i poštivanje različitosti, jer pozitivnim primjerom pokazujemo da je mobilnost iznimno važna i da mora biti dostupna svakome.

Ponosni smo što zajedničkim radom ostvarujemo pozitivan utjecaj na ljude i društvo, te inspiriramo ka maksimalnom ostvarenju ljudskih potencijala i solidarnosti. Naši sportaši su prošle godine ostvarili nezapamćene uspjehe. Osvojili su više od 412 međunarodnih medalja, a vođeni entuzijazmom, strašću, ustrajnošću i ljubavi prema sportu, uspjeli su oboriti i 2 svjetska i 3 europska rekorda!

Iznimno mi je drago što Toyota prepoznaje I podržava snagu paraolimpijaca i naša suradnja se do sada pokazala veoma uspješnom. Posebnu zahvalu upućujem svima koji su svojim djelovanjem ‘iza scene’ osigurali važnu i značajnu potporu i omogućili da vještine i umješnost naših sportaša dođu do punog izražaja.

Pred nama je novi veliki zajednički izazov – 2021. nas očekuju Paraolimpijske igre u Tokiju i uvjeren sam da ćemo kontinuiranim zajedničkim radom i trudom, voljom i hrabrošću i tamo pisati neke nove stranice povijesti, izjavio je Ratko Kovačić, predsjednik Hrvatskog Paraolimpijskog odbora.

Iduće Paraolimpijske igre održati će se u Tokyu od 24.kolovoza do 5. rujna 2021., a kao globalni partner Olimpijskih i Paraolimpijskih igara, Toyota će pružati svoju podršku, iskustvo i stručnost u području mobilnosti i logistike.

Istovremeno, putem globalne inicijative ‘Start Your Impossible’ želimo potaknuti svoje zaposlenike, poslovne partnere i kupce te ih povezati s temeljnim vrijednostima tvrtke. U vremenu iznimno brzog razvoja tehnologije i utjecaja na okoliš, Toyota nastoji poticati održivo društvo i inspirirati svakoga da promijen ono što je smatrao nemogućim i nedostižnim.

Autor