RAV 4 BLACK EDITION

Toyota RAV 4 Hybrid Black Edition posebna je inačica japanske uspješnice, u prodaju stiže na jesen

Toyota je za svoje kupce pripremila posebnu seriju svojeg uspješnog SUV modela RAV 4…

Toyota je odlučila ponovno počastiti svoje kupce. Naziv novoga modela RAV4 Hybrid Black Edition jasno naglašava po čemu će on biti prepoznatljiv. Atraktivnost popularnog Toyota SUVa  podignuta je na višu razinu odabirom samo jedne boje za čitavu vanjštinu.

Intenzivna Midnight Black boja karoserije ističe oštre kutove i naglašava sjaj površina karoserije, a taj efekt je pojačan uporabom odgovarajućih crnih stilskih elemenata. Prednja rešetka hladnjaka i donja rešetka, donji dio branika, pokrovi osvrtnih zrcala, zaštita podvozja, stražnji ukrasni elementi i spojler izvedeni su u crnoj boji, dok su 19-inčni kotači od lake legure izvedeni u crnoj boji visokog sjaja. Čak su i inteligentni parkirni senzori crni, tako da je jedino odstupanje od crnog izgleda kromirani Toyotin amblem u sredini prednjeg dijela automobila.

U kabini, sjedala su presvučena crnom umjetnom kožom visoke kvalitete sa sivim šavovima. Izgled upotpunjuju crna obloga stropa i unutrašnji ukrasni elementi (dio serijske opreme modela RAV4 Style), a rezultat je nadasve privlačni ambijent. Tu je i ambijentalno osvjetljenje za potpuni doživljaj noću.

Serijska i opcijska oprema odgovara trenutnom modelu RAV4 Style i, među ostalim, uključuje inteligentne parkirne senzore, 360-stupanjsku kameru, digitalno osvrtno zrcalo, JBL premium audio sustav s devet zvučnika i DAB prijemnikom te bežični punjač telefona. Toyota Safety Sense sustav i integracija pametnog telefona s Apple CarPlay i Android Auto aplikacijama dio su serijske opreme.

Početak prodaje atraktivnog modela RAV4 Hybrid Black Edition na području Republike Hrvatske, planiran je za kraj listopada 2020., a cijene će uskoro biti poznate.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin