VJEROVALI ILI NE

Ukradena Acura NSX iz 1990. koja je 20 godina bila potopljena u rijeci, prodana za 8500 dolara!

Izgleda kao rekvizit iz ‘The Last of Us’, ova Acura NSX ima samo 39.000 milja (63.000 km), ali je provela 20 godina u rijeci Sjeverne Karoline

Ako trebate još dokaza da je tržište rabljenih automobila poludjelo, nemojte tražiti dalje od ove prve generacije Acure NSX. Pronađen na dnu rijeke nakon 20 godina, navodno je prodan za 8500 dolara. Reći da je ovaj automobil imao težak život je blago rečeno.

Prema Becci Nicole Johnson, entuzijastici koja je razgovarala s otpadom LSX Salvage koji prodaje automobil i objavila o tome na Facebooku, NSX je pronađen slučajno 2019. dok su ronioci tražili vozilo umiješano u još jedan zločin. Nakon što je izvučen iz vode, otkriveno je da je automobil nestao od 90-ih, kad je ukraden.

Vlasti su u to vrijeme pretpostavljale da je automobil u rijeci Yadkin u Sjevernoj Karolini. To je fascinantna priča i sve, ali rezultat je automobil za koji je čak i prodavač (osoba koja je potaknuta da automobil učini što boljim) rekao da je otišao predaleko da bi ga se restaurirao.

Uz sveukupno stanje, nedostaje motor, prozori su razbijeni, unutrašnjost je postala vrlo moderan i ekološki prihvatljiv vrt, stražnja polica puna je prljavštine, A-stup izgleda kao da je – da upotrijebimo tehnički izraz -borked, a na prvi pogled čini se da su prednje kočione čeljusti napravljene od prašine. Ipak ima samo 39.000 milja (62.764 km) na brojaču kilometara.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo