PUTUJUĆA NEKRETNINA

VARIOmobil, kamper iz snova vrijedan 1.5 milijuna eura!

-

Kupnja nekretnine ili VARIOmobila, trebalo bi dobro razmislit…

Ako dosada niste maštali o kampiranju, nakon ove objave, mogli biste dobiti različite ideje. VARIOmobil takve stvari radi od 1989. godine. Model Perfect 1200 je velika luksuzna kamp kućica s nesvakidašnjim dodatkom – ugrađenom garažom. Nepotreban gubitak kvadrata? Možda i je, ali barem ne treba razmišljati o nabavljanju prikolice!

Tijekom ove godine VARIOmobil predstavio četvrtu generaciju serije Perfect s najimpresivnijom verzijom do sada, Perfect 1200 Platinum. Ispod karoserije nalazi se platformi kamiona Mercedes-Benz Actros 2453 s 10,7-litrenim šest-cilindričnim turbodizelskim motorom s 422 KS, a kupci mogu odabrati i 12,8-litreni motor snage 523 KS. Kamper se vozi na zračnom ovjesu, baš kao i luksuzni automobili, ali i na 8 kotača podijeljenih na tri osovine.

Masa ovog diva je 26 tona.

Sjedala vozača i suvozača okreću se kao naslonjači u dnevnoj sobi, a fotografije interijera Perfect 1200 čine se više poput hotela, nego rekreacijskog vozila. VARIOmobil kupcima nudi izbor između tri veličine garaža L, XL i XXL. Velika garaža (L) dizajnirana je da u nju stane mikro vozilo. XL je za malo veća vozila poput modernog Mini Coopera dok se u XXL može smjestiti vozila većih proporcija (Mercedes-Benz AMG GT, Porsche 911 op.a). Garaži pristupate kroz stražnji otvor koji se otvara i omogućuje vam da svoj automobil dovezete na rampu i tada pustite Perfect 1200 da ga spremi za vas.

Kupnja kampera od VARIOmobila jednaka je narudžbi novog Bugattija, i jednako skupa. Perfect 1200 Platinum starta s cijenom od oko milijun eura. Različitim dodacima, ta cijena ide još gore. U dodacima nismo računali automobil…

foto: VARIOmobil

Autor