GOLF 7 VS GOLF 8

Volkswagen Golf 8: Neugodno iznenađenje, pogledajte kako su štedjeli u usporedbi sa Sedmicom

Volkswagen Golf 8 nedavno je došao u salone, no konstantne usporedbe s prethodnikom nisu strane. Ipak, premda je digitaliziraniji i moderniji, mjere štednje su evidentne…

MtlCarGarage je izradio zanimljiv video u kojem je usporedio Golf 7 i Golf 8. Činjenice su evidentne, a mjere štednje koje su poduzete za izradu novog Golfa isplivale su na vidjelo.

Krenimo redom, prilikom dizanja poklopca motora nestali su amortizeri haube, ali i poklopaca bravica na ručkama vrata. Također, pretinac ispred suvozača više nije obložen uzorkom koji sprječava grebanje plastike, a nema više ni unutrašnjeg retrovizora bez okvira.

(foto: YouTube screenshot)

Pretinaca za odlaganje je manje u odnosu na prethodnika, a najviše u oko upada manjak ‘pokrova’ držača za čaše. Tu su i naravno, ergonomske kritike; manjak taktilne podrške za kontrolu klima-uređaja te paljenje svjetala na dodir (na prethodniku je to činio prekidač).

U konačnici, Golf 8 svakako je zanimljiv automobil koji je ipak pao pod utjecaj smanjenja troškova proizvodnje. Cijeli video pogledajte u prilogu.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo