VOLKSWAGEN GOLF NA KVADRAT

Volkswagen Golf GTI Clubsport by JMS: Tunerska atrakcija s 330 KS, najatraktivniji GTI dosad

Foto: JMS

Volkswagen Golf GTI Clubsport je njemački tuner JMS atraktivno doradio i nabildao. Ovo je dosad najatraktivnija verzija njemačkog kompakta

S obzirom na stalne AMG i M automobile, iz koncerna Mercedes-Benz i BMW, mogao bi se steći osjećaj da je Volkswagen Golf GTI, nekoć tako popularan među tunerima bilo koje vrste, jedva da je ikada dorađen. Umjesto toga, sama marka preuzima više snage, sve do GTI Clubsporta s 300 KS. Barem što se tiče optike, tvrtka JMS došla je na nekoliko ideja.

Clubsport primjerak aktualne osme Volkswagen GTI generacije sada je dobio opsežna poboljšanja od strane stručnjaka u JMS Fahrzeugteileu, što dodatno naglašava njegov izgled inspiriran motosportom. Apsolutni vrhunac su nesumnjivo novi kotači iz Barracuda Racing Wheels. Za ovu marku, JMS Fahrzeugteile je preuzeo ekskluzivnu distribuciju diljem svijeta s izuzetkom Švicarske. Ovo su Dragoon kotači iz Ultralight serije i odgovarajuće su lagani zahvaljujući tome što su proizvedeni postupkom Flow Forged. Dimenzija je 8,5×20 inča posvuda, a postavljene gume mjere 235/30R20.

Opcijski crveni poklopci glavčina i crni trkaći vijci Barracuda bez registracije ističu se od klasične hiper-srebrne završne boje. KW Variant 3 coilover kit osigurava pravo spuštanje, što savršeno uklapa novu kombinaciju kotača i guma u vaše kućište.Smanjenje razmaka od tla je 45 milimetara sprijeda i 40 milimetara straga. GTI Clubsport također ostavlja trajan dojam s privlačnim punim omotom: dok je veliki dio karoserije jarko zelene boje, krov je crn, a poklopac motora ima karbonski izgled.

Golf također ima body kit koji uključuje rub prednjeg spojlera, bočne pragove i umetak difuzora za stražnji dio, također bočne pragove i dodatni spojler za krovni spojler.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo