ELEKTRIČNI ADUT IZ WOLFSBURGA

Volkswagen ID. 2 (2025.): prostran kao Golf, cijena 25.000 eura, doseg 450 km!

Foto: Volkswagen

Električni Volkswagen ID. 2all najavljuje novi stil njemačke marke, tržišna je verzija najavljena za 2025., a očekuje se domet od 450 km

Na slici: Imelda Labbé, članica upravnog odbora Volkswagena za prodaju, marketing i postprodaju

Volkswagen nastavlja priču o uspjehu svojih kompaktnih automobila u doba električne mobilnosti i daje prvi uvid u potpuno električni Volkswagen koji će stajati manje od 25.000 eura, a to će 2005. biti Volkswagen ID. 2, predstavljen kao konceptni automobil Volkswagen ID. 2all.

Foto: Volkswagen

Početne činjenice: pogon na prednje kotače, domet do 450 km, inovativne tehnološke značajke kao što su Travel Assist, IQ.LIGHT ili Electric Vehicle Route Planner i novi Volkswagen dizajnerski jezik. Proizvodna verzija temeljit će se na platformi MEB Entry i jedan je od deset novih električnih modela koje će Volkswagen lansirati do 2026. godine.

Foto: Volkswagen

Thomas Schäfer, glavni izvršni direktor Volkswagen osobnih automobila: „Transformiramo tvrtku brzo i temeljito – s jasnim ciljem da Volkswagen postane istinska marka ljubavi. ID. 2all pokazuje kamo želimo dovesti marku. Želimo biti blizu kupca i ponuditi vrhunsku tehnologiju u kombinaciji s fantastičnim dizajnom. Provodimo transformaciju brzim tempom kako bismo omogućili električnu mobilnost masama.”

Volkswagen će predstaviti serijsku verziju ID-a. 2all za europsko tržište 2025. Cilj je početna cijena manja od 25.000 eura.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo