PO ŽELJAMA KUPACA I VLASNIKA

Volkswagen ID.3 (2023.), na proljeće dolazi prvi ‘facelift’ strujnog revolucionara iz Wolfsburga

Volkswagen će novi ID.3 predstaviti javnosti u proljeće sljedeće godine. S drugom generacijom modela ID.3, Volkswagen nastavlja priču o uspjehu svoje ID. obitelji…

Do danas je globalno isporučeno više od pola milijuna ID. modela na bazi modularne platforme s električnim pogonom (MEB). ID.3 trenutačno silazi s proizvodne trake u Njemačkoj u Zwickau i Dresdenu. Kako bi se zadovoljila velika potražnja kupaca, ovaj potpuno električni automobil od sljedeće će se godine proizvoditi također u glavnoj tvornici u Wolfsburgu.

Foto: Volkswagen

“Novi ID.3 potvrđuje naš zahtjev u pogledu kvalitete, dizajna i održivosti. Dizajn postaje zreliji, a materijali u unutrašnjosti kvalitetniji,” izjavila je Imelda Labbé, članica Uprave odgovorna za prodaju, marketing i postprodaju u Volkswagenu. Mnogobrojni prijedlozi kupaca uzeti su u obzir i implementirani u svrhu poboljšanja proizvoda i obogaćivanja serijske opreme: „Potrebe naših kupaca uvijek su na prvom mjestu. Zato pažljivo slušamo i usklađujemo portfelj naših proizvoda s njihovim zahtjevima,” dodaje Labbé.

Novi ID.3 isporučuje se s najnovijom generacijom software-a. Time se poboljšavaju performanse sustava i omogućuje prijam aktualiziranja Over-the-Air. Serijska oprema također je obogaćena: zaslon s dijagonalom od 12-inča (30,5 centimetara), uklonjiva podnica prtljažnika i središnja konzola s dva držača za napitke sada se ubrajaju u serijsku opremu.

Funkcije kao što su Plug & Charge i inteligentni e-planer rute čine iskustvo punjenja u novom modelu ID.3 još jednostavnijim i praktičnijim. U modelu ID.3, Volkswagen koristi najnoviju generaciju potpuno umreženih sustava potpora. Najbolji primjeri su opcijski raspoloživi “Travel Assist sa zbirnim podacima” i “Park Assist Plus s funkcijom memorije”.

Foto: Volkswagen

“ID.3 pokazuje kako živimo u skladu s našom misijom u Volkswagenu, a to je ponuditi visokokvalitetne tehnologije i inovacije uključujući vozila iz kompaktne klase. To se ne odražava samo u novim komfornim sustavima i sustavima potpora: korištenjem zbirnih podataka u najnovijem “Travel Assist-u”, poduzimamo sljedeći korak na putu prema visoko automatiziranoj vožnji,” objašnjava Kai Grünitz, član Uprave marke Volkswagen, odgovoran za “Tehnički razvoj”.

Od sredine prosinca 2022. kupci će moći naručiti unaprijed konfigurirane linije opreme Life, Business, Style i Tour, a tada će biti i poznate cijene. Zbog velikog broja narudžbi, očekuje se da će novi ID.3 biti isporučen kupcima od četvrtog kvartala 2023. za trenutne narudžbe.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo