NAJAVA TESTA

Volkswagen ID.7 Pro, pojava na cesti i odličan doseg, kako dobar nastup!

Foto: Nikola Jurković

Volkswagen radi sve bolje stvari s ID. postavom. Najbolji dokaz je novi ID.7, električna limuzina koju s pravom možemo prozvati – Passat novog doba…

Ako sve više razmišljate o električnoj tranziciji i tome kako ste spremni za prelazak na struju, onda je ID.7 automobil koji će sve olakšati. Dojmljiva limuzina električne genetike u gotovo 5 metara duljine impresivna je pojava na cesti. No, uz vizualno prepoznatljiv ID. dekor, najbolje je ipak ono što vozač može iskusiti…

Ovo je prava ‘high-tech’ limuzina novog doba. Testirani ID.7 Pro zaista donosi odličan doživljaj električne mobilnosti. Sve je onako njemački uglađeno i opet suptilno dojmljivo. Interijer je definitivno obilježen velikom Discover Pro Max multimedijom, koja nudi čitav niz opcija. S druge strane ID.7 donosi veliku razinu komocije.

Komocija je vozaču i u vidu vožnje. Na testu koji upravo odrađujemo, ovaj model s lakoćom odrađuje 500 km. I u tom pogledu je definitivno jedan od najuvjerljivijih električnih modela koji je stigao u našu redakciju.

Uskoro veliki test, kada pišemo o svim savršenostima i nekoj minus rubrici. I da, Volkswagen ID.7 je dostupan od 53.830 eura.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo