VELIKA UZDANICA MARKE

Volkswagen ID.7 sitno broji, premijera u Europi, Kini i Sjevernoj Americi 17. travnja

-

Velik dan za koncern iz Wolfsburga: u ponedjeljak, 17. travnja 2023., Volkswagen ID.7 će istodobno imati svjetsku premijeru u Europi, Kini i SAD-u

Dug gotovo pet metara i s novim učinkovitim pogonom, velikim dometom i vrhunskim tehnologijama, Volkswagen ID.7 pozicioniran je na vrhu gornje klase srednje veličine. Nakon novog kompakta Volkswagen ID.3 i koncepta Volkswagen ID.2all, luksuzni crossover Volkswagen ID.7 treće je električno vozilo koje je Volkswagen predstavio ove godine.

Trolist električnih modela dio je serije od deset novih ID. modela koje će Volkswagen lansirati do 2026. – u Europi, kao i u drugim globalnim regijama poput SAD-a i Kine. Paralelno s našom električnom ofenzivom u Europi, fokusiramo se i na Aziju i Sjevernu Ameriku. ID.7 je iznimno važan model za Volkswagen u Kini, Kanadi i SAD-u.

– Impresionira obiljem prostora, inovativnim sustavima pomoći i modernim značajkama poput vrhunskog infotainment sustava. Naši će kupci dobiti pravi premium paket s prvim potpuno električnim vodećim modelom Volkswagena, rekla je Imelda Labbé, članica Upravnog odbora za prodaju, marketing i postprodaju marke Volkswagen.

 

Autor