ZA POČETAK U NJEMAČKOJ, od 44.995 eura!

Volkswagen Passat B9 i službeno krenuo s prodajom, znamo i cijene!

Foto: Volkswagen.de (Screenshot)

Deveta generacija modela Volkswagen Passat sada se može naručiti u Europi. Osnovna cijena s bogatom opremom i blagim hibridom od 110 kW (eTSI) iznosi 39.995 eura

Potpuno nova, 9. generacija Passata sad se može naručiti u pojedinim zemljama u Europi. Model donosi novi aerodinamički dizajn, visoko kvalitetne i nove visokoučinkovite pogone. Isporuke novog Passata, koji se nudi isključivo kao prostrani model Variant, počet će u prvom tromjesečju 2024. S više od 34 milijuna prodanih primjeraka do danas, Passat je jedan od bestselera marke Volkswagen.

Foto: Volkswagen.de (Screenshot)

Novi vrhunski Volkswagen duo u klasi srednje veličine: s Passatom i isto tako novim, potpuno električnim ID.7, Volkswagen će u budućnosti ponuditi dvije ultramoderne linije proizvoda u klasi srednje veličine. Novi Passat dostupan je s kompletnim spektrom benzinskih (TSI), dizelskih (TDI), blagih hibridnih (eTSI) i plug-in hibridnih (eHybrid) pogonskih sustava. S električnim dometom do 100 km i funkcijom brzog punjenja istosmjernom strujom, optimizirani modeli eHybrid premošćuju jaz do električne mobilnosti – dizajnirani su za sve vozače koji žele prijeći kratke i srednje udaljenosti na električni pogon, ali žele dovršiti duga putovanja bez zaustavljanja do punjenja. Prilikom lansiranja na tržište, novi Passat će se isprva nuditi s motorima iz posebno uspješne klase od 110 kW (150 KS). Uz Passat “Business” 1.5 eTSI (od 44.995 eura3), početna verzija – Passat eTSI – također će uskoro biti dostupna od 39.995 eura. Oba su opremljena blagim hibridnim pogonom (48-voltna tehnologija) koji se prvi put koristi u ovoj seriji modela. Također u ponudi: 2.0 TDI od 110 kW (150 KS) (od 48.495 eura) s bogatom standardnom opremom.

Najveći Passat svih vremena, zahvaljujući svom velikodušnom prostoru, novi Volkswagen ruši sve uobičajene granice klase.: 50 mm duži međuosovinski razmak u usporedbi s prethodnikom daje prednost prije svega prostoru za noge straga. Sa svojim značajno povećanim kapacitetom prtljažnika do 1.920 litara (prethodno 1.780 litara), novi Passat savršen je svestrani automobil za posao i slobodno vrijeme.

Passat u standardnom popisu opreme donosi:

  • Prilagodljivi tempomat (ACC)
  • Side Assist (pomoć pri promjeni trake)
  • Front Assist (autonomno kočenje u nuždi)
  • Lane Assist (sustav za držanje trake)
  • funkcija kočenja nadolazećeg vozila pri skretanju
  • Kontrola udaljenosti pri parkiranju (akustični i vizualni signali upozorenja sprijeda i straga)
  • Stražnji pogled (sustav kamere za stražnji pogled)
  • Dinamički prikaz prometnih znakova

Popis oprema i početni iznosi cijena vidljivi su u nastavku za već spomenuti Business paket, ali i Elegance te R-line izvedbu…

Foto: Volkswagen.de (Screenshot)

 

Autor

Preporučeni sadržaj