POPULARNA NAVIGACIJA

Volvo od sada standardno donosi Waze aplikacije u svoje modele

-

Popis aplikacija u Volvo modelima od neki dan je veći za još jednu jako korisnu, Waze postaje dostupan za sve Volvo automobile s ugrađenim Googleom diljem svijeta. 

Najboljim Wazeovim rutama, navigaciji i upozorenjima u stvarnom vremenu može se pristupiti samo jednokratnim postavljanjem nakon preuzimanja u Google Play trgovini u vašem automobilu Volvo. Bez obzira tko vozi automobil i koji uređaj koristi, navigacija s Wazeom bit će udaljena samo jednim dodirom.

Aplikacija Waze u automobilu olakšava vaše svakodnevno putovanje izbjegavajući gnjavažu i smetnje povezane s telefonom, dok nastavlja nuditi izvrsne funkcionalnosti koje ste inače dobivali od aplikacije Waze na svom mobilnom telefonu.

Besprijekorno prikazana na informacijsko-zabavnom sustavu Volvo Cars, aplikacija Waze u automobilu koristi više središnjeg zaslona u Volvo korisničkom sučelju koje vam je najviše poznato, čineći navigaciju ugodnijom s većim i hrabrijim zaslonom u razini očiju.

“Nastavljamo širiti našu ponudu aplikacija za automobile kako bismo svojim kupcima donijeli više opcija i pogodnosti, omogućujući im da personaliziraju svoj automobil”, kaže Erik Severinson, globalni voditelj programa za nove automobile i operativne strategije. “Posvećeni smo kontinuiranom poboljšanju iskustva u Volvo automobilima kroz naš interni razvoj softvera i stalnu suradnju s tehnološkim tvrtkama kao što su Google i Waze.”

Foto: Volvo

Autor