8.4.2013. Autor:

AKCIJA AUTO GAŠPARIĆA: PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA!

Mercedes-Benz E 200 CDI BlueEFFICIENCY uz popust dostupan već od 44.000 eura

Mercedes-Benz sinonim je prave poslovne automobilske marke, a čiji je predstavnik E-klasa vodeći model u svom segmentu. Tražite li pouzdan automobil vrhunskih performansi i kvalitete sada je prava prilika za kupnju E-klase. Auto Gašparić, ovlašteni za servis i prodaju Mercedes-Benz i smart vozila pripremio je vrlo primamljivu prodajnu akciju za E-klasu. Birati možete između modela E 200 CDI BlueEFFICIENCY i E 220 CDI BlueEFFICIENCY u dvije razine opremljenosti. Početni model može se dobiti već za 44.000 eura (redovna cijena 53.206 eura s PDV-om).

Model je to koji već u serijskoj opremi dolazi s aluminijskim naplatcima, 7G-Tronic automatskim mjenjačem, Parktronicom i navođenjem pri parkiranju, dvozonskim automatskim klima uređajem Thermatic kao i još brojnim dodacima koji vožnju novom E-klasom čine vrlo udobnom i elegantnom. Tu je i rezervni kotač minispare umjesto Tirefita, a tu je i opcija da na stražnjem dijelu nema oznake modela. Adaptivna prednja svjetla, sustav Intelligent Light s funkcijom aktivnog osvjetljavanja, namještanjem daljine osvjetljavanja, sustavom pranja prednjih svjetala i funkcijom svjetala za zavoje kod svjetala za maglu te Avantgarde razina opreme, opcija su za koju je potrebno izdvojiti 47.971 eura (redovna cijena 58.235 eura s PDV-om).

Avantgarde paket između ostalog sadrži presvlake u kombinaciji tkanine "Biarritz" te imitacija kože Artico, ručicu mjenjača s aluminijskim dekorativnim dodacima, kotače od lakog metala u izvedbi sa 5 dvostrukih krakova 8J X 17 ET 48, gume 245/45 R17 kao i Direct Control podvozje, spušteno sa sportskijim postavkama te branike sportskog izgleda. Auto Gašparić ovlašteni servis i prodaja Mercedes-Benz i smart vozila nalaze se na adresi Velikogorička 19a, Staro Čiće, 10419 Vukovina.

PR
Mercedes kampanja
Vulkal gume