14.11.2013. Autor:

AKCIJA U CITROËNU

Popusti se odnose na zimski pregled automobila

Citroen u suradnji sa svojom mrežom ovlaštenih servisa pokreće prodajnu akciju s ponudom zimskog pregleda, rezervnih dijelova i dodatne opreme iz kolekcije Zima 2013/2014., po povoljnim cijenama od 18. studenog do 18. siječnja 2014.

Kako bi vlasnici vozila bili što bolje pripremljeni za zimu, te uživali u svojim limenim ljubimcima u zimskim uvjetima vožnje, Citroen je osigurao zimski pregled vozila u kojem će tehničari sustavno provjeriti sve najosjetljivije dijelove. U ponudi je popust od čak 20% na filtre, kočničke pločice i diskove, amortizere, metlice brisača, svjećice i grijače i ispušne lonce.

Popust se može ostvariti na dodatnu opremu za prijevoz tereta (krovni nosači, nosači za skije, krovni kofer i dr.), opremu za sigurnost ( pomoć pri parkiranju, sjedalice za auto, lanci i navlake za snijeg i dr.), opremu za stil (ukrasni poklopci retrovizora, naplatci i dr.), proizvode za zaštitu ( vanjski prekrivači, presvlake sjedala, tepisi, zavjesice kotača, zaštitne trake, kadice prtljažnika i dr.).

PR


Gulf

Tembo