6.11.2019. Autor: Roberto Baždo

Citroën širi svoju mrežu elektrifikacije, servis i prodaj Radić spremni za nove zadatke!

Ovlašteni distributer marke Citroën na adresi Osječka 239 u Slavonskom Brodu svečano je otvorio je svoja vrata poslovnim partnerima, kupcima i cijenjenim uzvanicima te istaknuo tri razloga za slavlje...

Servis i prodaj Radić u novom ruhu, spremni za novu eru. Otkrili su nam što će ponuditi svojim strankama i novim vlasnicima francuske marke.

Prvi je to distributer marke Citroën u Hrvatskoj koji je osposobljen za prodaju i servisiranje vozila niske emisije štetnih plinova. Ovlašteni je distributer koji ima 4 punionice: 1 u salonu u prostoru za isporuku novih vozila, 1 u servisu i 2 izvan salona za stranke. Naime, Citroën je ovog proljeća lansirao Novi SUV Citroën C5 Aircross, najsvestraniji i najudobniji SUV u svom segmentu. Upravo ova perjanica marke bit će prvo vozilo Citroëna koje će imati izvedbu Plug-In Hybrid (PHEV) u prvom polugodištu 2020. Ovlašteni distributer za SiP Radić tako će spremno dočekati početak elektrifikacije game Citroën.


Generalni direktor Citroën, DS i Peugeot Hrvatska Tomislav Miletić i direktor SiP Radić

Servis i prodaj Radić prvi je u Hrvatskoj preuredio svoj salon u skladu s novim vizualnim identitom marke Citroën. Prodajni salon, kutak za stranke, kutak za djecu, prijam u servisu u novom ruhu dočekat će buduće i sadašnje stranke te kupce.

SiP Radić je predstavio laka gospodarska vozila marke Citroën koja u svojoj bogatoj ponudi ima Citroën C3 Entreprise, Berlingo furgon u dvije dužine (M i XL), Jumpy furgon u 3 dužine (XS, M, XL) te Jumper u brojnim izvedbama (furgoni, sandučari…). 

Novost u ponudi je Berlingo Business XL (putnička inačica u N1 izvedbi). Sva gospodarska vozila Citroën nude najbolji omjer cijene i kvalitete te TCO među najboljima u segmentu. Laka gospodarska vozila često prate i atraktivne ponude za kupce. Tako do kraja godine, svi kupci dobivaju set zimskih guma, produženo jamstvo i posebne uvjete financiranja.


Servis i prodaj Radić djeluje na toj lokaciji od 2011. Centar se prostire na ukupnoj površini od 3.000 četvornih metara dok je sam objekt veličine 1.500 m2 u sklopu kojeg se nalaze salon osobnih i lakih gospodarskih vozila, prodavaonica rezervnih dijelova i dodatne opreme, servis, limarija, lakirnica, vučna služba i autopraonica.

Mazda


Gulf

Tembo