5.10.2013. Autor:

CITROËN - NAJVJERNIJI NAVIJAČ MEDVJEDA!

Specijalna serija modela C3, C4 i C-Elysée, uz početnu cijenu od 79.900 kuna

CITROËN ostaje najvjerniji navijač Medvjeda i u prvoj KHL sezoni te na hrvatsko tržište lansira novu momčad CITROËN Medveščak. Radi se o specijalnoj seriji modela Citroën C3, C4 i C-Elysée, koja je u ponudi u ograničenoj količini vozila. Specijalna serija Medveščak u listopadu će voziti Medvjede, čiji je CITROËN klupski partner, u nove pobjede.

Citroën C-Elysée Medveščak HDi 90 BVM u ponudi je s cijenom od 99.900 kn i emisijom od 108 g/km CO2. Serijska oprema uključuje: ABS+REF+AFU+ESP, četiri zračna jastuka, ručni klima uređaj, radio CD MP3, Paket kromirani look (kromirani umetci na prednjem braniku,kromirane letvice na bočnim staklima) i dr.
Citroën C4 Medveščak HDi 90 BVM u ponudi je s cijenom od 115.900 kn i emisijom od 106 g/km CO2. Bogata serijska oprema uključuje: klima uređaj, radio CD MP3, 6 zračnih jastuka, 16-colne aliminijske naplatke, svjetla za maglu, ABS+REF+AFU+ESP+ASR, regulator/limitator brzine, električne podizače stakala sprijeda/straga, električne retrovizore, pomoć pri parkiranju straga i dr.

Citroën C3 Medveščak u ponudi je s cijenom već od 79.900 kn i emisijom već od 85 g/km CO2. Serijska oprema uključuje: klima uređaj, radio CD MP3, ABS+REF+AFU, 6 zračnih jastuka, regulator/limitator brzine, električne podizače stakala i električni retrovizor, svjetla za maglu i dr.

(PR)
Mercedes kampanja
Vulkal gume