6.1.2018. Autor: Roberto Baždo

Ducati Panigale V4 S – drugi naziv za biti poseban na dva kotača stigao je u HR!

Teško je riječima dočarati što ljubiteljima dva kotača znači ova marka i ovakvi ekskuzivni primjerci...

Ono što je u svijetu automobila Porsche ili Ferrari, u svijetu satova Rolex, u svijetu motora je – Ducati. Marka koja kroz svoju povijest ispisuje posebnu priču, a do danas su im ostali takvi i motori.

Najnoviji izdanak talijanske moto marke pod njemačkom palicom (VAG grupacije) nosi oznake Panigalea V4 S, riječ je o dodatno dorađenom motociklu koji će svojem vlasniku ponuditi još bolji ovjes, preciznije rečeno poluaktivni Öhlins ovjes, a razlikovat će se i trokrakim naplatcima od kovanog aluminija i litij-ionskom baterijom. 

Panigale V4 S donosi nevjerojatnih 214 KS raspoređeno na 195 kg, takva izvedba prema cjeniku domaćeg trgovca košta 225.990 kn i to je čak 40 tisuća kuna više od osnovnog modela. Oni nezasitne prirode, mogu dobiti još posebniju verziju Speciale koja košta 318.990 kuna, dok se isti model opremljen magnezijskim naplatcima može naručiti po cijeni od čak 348.990 kn.

Atraktivni primjerak V4 S stigao je i u Hrvatsku, a ekskluzivni model možete vidjeti na Samoborskoj cesti, u Ducatijevu salonu.


Gulf

Tembo