14.9.2018. Autor: Roberto Baždo

Ford izaziva kupce, zanimljiva ponuda nove Fiesta već od 991 kunu mjesečno

Gradski osvajač dolazi bez učešća, bez troškova obrade, uz 5 godina jamstva, no ima li kakvih zamki?

Zanimljiva ponuda, bar na prvu tako zvuči. Evo o čemu se zapravo radi, od 15 rujna 2018. možete kupiti novu Ford Fiestu s nekoliko razina opreme uz nešto povoljnije uvjete financiranja,  putem operativnog leasinga na rok od 60 mjeseci, bez učešća i bez troškova obrade.

Ono što ponudu čini posebnom na tržištu je sljedeće. Mjesečna rata je fiksna u eurima kroz cijeli period leasing-a (60 mjeseci). Zatim, učešće je 0% i nema troškova obrade. Dodatna mogućnost je da kupci mogu, ako žele, smanjiti svoju ratu učešćem. Još jedna od dodatnih opcija je otkup vozila po unaprijed dogovorenoj fiksnoj cijeni, a više informacija možete potražiti kod ovlaštenih Ford distributera.

Zamki nema u cijeloj priči, jedino navedeni uvjeti se odnose na 15.000 kilometara godišnje, odnosno 75.000 kilometara kroz 5 godina, a za sve nove kupce tu je petogodišnje Ford jamstvo koje osigurava bezbrižnost i podršku nakon kupnje vozila. Novu Fiestu u Mood ponudi od 991 kunu mjesečno i Mood+ ponudi od 1.047 kuna mjesečno čini nemetalik verzija s pet vrata uz efikasne i iznimno štedljive motore snage od 70 do 100 KS. Potpuno nova Fiesta u najvišoj razini paketa opreme, nudi se u Groove ponudi od 1.123 kune mjesečno te u Lounge ponudi od 1.439 kn mjesečno uz metalik verziju s pet vrata i motore snage od 85 do 100 KS.

Nova Fiesta dolazi uz više puta nagrađivane EcoBoost motore koje karakterizira iznimno mala potrošnja goriva i nudi najsofisticiraniji raspon tehnologija pomoći vozaču i mogućnosti povezivanja dok elegantan eksterijer i ergonomski interijer nove Fieste nude višestruke mogućnosti personalizacije.

BMW banner