27.9.2010. Autor: (pr)

MOTORNA ULJA VALVOLINE U NOVOM PAKIRANJU!

Velika novost u ponudi vrhunskih motornih ulja Valvoline je atraktivno i ergonomično pakiranje premium motornih ulja, u koje je utkano 140 godina neprestanog razvoja.

Velika novost u ponudi vrhunskih motornih ulja Valvoline je atraktivno i ergonomično pakiranje premium motornih ulja, u koje je utkano 140 godina neprestanog razvoja. Dizajnerske inovacije uključuju ergonomične kantice, koje olakšavaju rukovanje i ulijevanje, sa svjetlijim bisernim bojama, radi osvježavanja imidža. Povećane su oznake privlačnije oblikovane, a reljefne biserne boje čine kantice uočljivijima, kako bi privukle pozornost korisnika te olakšale izbor pravog proizvoda. S tim unapređenjima kupci mogu biti sigurni da kupuju originalan proizvod vrhunske kvalitete, koji nudi pravu vrijednost za uložen novac.

Ta velika promjena usklađena je s uvođenjem vrhunskog potpuno sintetičnog motornog ulja Valvoline SynPower 5W 40, napravljenog po najstrožim tehnološkim mjerilima za visoko opterećene benzinske i dizelske motore. Premium motorno ulje SynPower 5W 40 omogućava vrhunske performanse te zadovoljava najstrože standarde i zahtjeve suvremenih motora svih osobnih i lakih gospodarskih vozila, koji se napajaju benzinom, dizelskim gorivom i tekućim naftnim plinom. Osigurava najvišu razinu zaštite motora prilikom pokretanja i u ekstremnim uvjetima. Iznimno je postojano i otporno na trošenje te je pogodno za produljene intervale izmjene.

 

Uz spomenuti proizvod SynPower 5W 40 unaprijeđena je I cjelokupna paleta Valvoline motornih ulja kako bi zadovoljila najnovije tehnološke standarde suvremenih vozila, strojeva I opreme. Kako bi bili sigurni da kupujete kvalitetu koju jamči Valvoline obratite se ovlaštenom zastupniku I distributeru, tvrtki Val-Int Maziva d.o.o., te njihovim ovlaštenim partnerima.

Val-Int Maziva d.o.o.
Generalni zastupnik I distributer Valvoline proizvoda za RH
Zastavnice 25c, 10251 Hrvatski Leskovac
T/F +385 1 6578 747 E-mail: info@valintmaziva.hr

Mazda


Gulf

Tembo