9.11.2010. Autor:

PARROT MKi SERIJA BLUETOOTH AUTOINSTALACIJA

Parrot MKi9100 Bluetooth autoinstalacija

Bluetooth autoinstalacije Parrot MKi9000, MKi9100 i MKi9200 dobile su potvrdu da su proizvedene u skladu sa svim Apple zahtjevima za licence 'Made for iPod' i 'Works with iPhone', uključujući i najnoviji iPhone 3GS. Korištenjem originalnih Apple chipseta i konektora, te integrirajući ih u MKi seriju, ovom licencom je Parrot dobio pravo korištenja 'Made for iPod' i 'Works with iPhone' logotipova. Parrot MKi serija autoinstalacija je kompatibilna sa svim mobitelima i omogućuje handsfree razgovor putem Bluetooth-a za potpuno sigurnu vožnju.

Parrot je dobio licencu i pravo korištenja 'Made for iPod' i 'Works with iPhone' logotipova

Dvostruki mikrofon se brine za vrhunsku kvalitetu razgovora kao i posljednja generacija DSP algoritama za poništavanje buke i jeke u vožnji. Imenik iz mobitela se sinkronizira nakon uparivanja. Zabavnu vožnju osiguravaju mogućnosti reprodukcije vaše omiljene glazbe: direktno sa vašeg mobitela putem A2DP Bluetooth streaminga ili putem konektora za iPhone/iPod kojim se ujedno i puni baterija, USB priključka za memorijski ključ sa MP3 datotekama, ili 3,5 mm RCA konektorom za bilo koji analogni izvor zvuka. Kvalitetu i snagu reprodukcije osigurava integrirano Class-D pojačalo, te izvanredni audio efekti za željenu boju zvuka.

Upravljač bluetooth autoinstalacije se može postaviti bilo gdje u automobilu

Pregledavanje i odabir pjesama, playlista, izvođača ili albuma, odnosno kontakata iz imenika omogućuje monokromatski Blue OLED ekran MKi9100, a 2,4' kolor TFT dot matrix ekran Parrota MKi9200 je opremljen i utorom za SD-memorijsku karticu za još više glazbe te prikazuje i foto-kontakte te cover albuma koji slušate, kao i postavljanje željene pozadinske slike. Bežični daljinski upravljač omogućuje kompletnu kontrolu nad svim funkcijama uključujući telefoniju te odabir i reprodukcija glazbe. Upravljač se može postaviti bilo gdje u automobilu, pa čak i na volan.

Parrot MKi9200 Bluetooth autoinstalacija

Glasovna kontrola - tehnologija Text-to-speech omogućuje sintezu glasa za „čitanje“ imena iz imenika, a tehnologija prepoznavanja glasa – glasovno biranje. Pažnja: Ovo je razvijeno za Engleski jezik! Tu je i glasovni izbornik koji omogućuje upravljanje MKi i odabir opcija bez gledanja u ekran što je posebno važno za model bez ekrana MKi9000.

(dvk)

Mazda


Gulf

Tembo