26.1.2011. Autor: (zl)

PORSCHE PANAMERA GRAND GT

Poznata tunerska kuća Techart predstavila je novi GrandGT styling kit za luksuzni Porsche Panamera.

Poznata tunerska kuća Techart predstavila je novi GrandGT styling kit za luksuzni Porsche Panamera. Body kit se sastoji od karbonskih vlakana, dok su kotači od lake legure uz neizostavne karbonske dodatke u interijeru.

Vanjski izgled je veoma upečatljiv te je postavljen potpuno novi prednji odbojnik s velikim otvorima i razvodnicima zraka u potpunosti izrađenima od karbonskih vlakana. Cijeli automobil je dodatno proširen, a na stražnjem dijelu smješten je novi odbojnik s difuzorom i spojler. Uz novi set kotača u rasponu dimenzija od 20 do 23“ Panamera je poprimila u potpunosti sportski izgled.

U unutrašnjosti ovog luksuznog Porscheovog modela uz već spomenute karbonske dodatke sjedala su presvučena alcantrom, a umjesto kromiranih letvica na pragovima sada se nalaze karbonske.

Kako bi ovaj uvjerljivo naglašen sportski izgled pratile i performanse, koje doduše nisu niti prije dorade bile loše, Techart je napravio i nekoliko promjena pod poklopcem ovog luksuznog sportaša. Uz pomoć turbopunjača snaga Panamere penje se do impresivnih 571ks.

(zl)
Mazda


Gulf

Tembo