31.10.2017. Autor: Redakcija

Stigla je Auto revija br. 53, revija svih revija, provjerite zašto je najbolja

Predstavljamo BMW X2 i 6 Gran Turismo, Audi A7 Sportback, Renault Megane R.S. i redizajnirani Peugeot 308, vozili smo Seat Ibizu i Suzuki Swift, usporedili Ford Taunus iz 1977. i Ford Mondeo iz 2017.

Auto revija je već tri godine uvjerljivo najprodavaniji automobilski mjesečnik Hrvatskoj, a zašto je to tako, saznat ćete i u 53. izdanju Auto revije, koja nudi koliko dvije normalne, stručne revije, na kvalitetnom tisku i za samo 7,50 kn. Dakle, revija svih revija!

Primijetili ste da je ovaj broj stigao s deset dana zakašnjenja. Žao nam je što se to dogodilo, ali ne možemo pobjeći od aktualnih gospodarskih (ne)prilika, koja su utjecala na naše poslovanje, uz opredjeljenje da popularnu cijenu nećemo ni u kojem slučaju podizati, premda je u tim uvjetima poslovanje teško zadržati u zelenom.

Zbog toga smo nastojali da ovaj broj bude jedan od najboljih do sada, što ćete se uvjeriti čitajući ga. Udarne su teme o najvećim proizvođačima automobila koji su zbog pogrešnih odluka nestali sa scene i trkaćim autima s avionskim motorima, dakle vozilima na, gotovo, raketni pogon.

Tematski dio revije, koji je tradicionalno naš 'forte', nastavljamo pričom o prvim registarskim tablicama i činjenicom da su ih uveli Francuzi daleke 1893. Slijedi prikaz top 20 automobila protivnika Jamesa Bonda, tehnološka razrada tzv. 'Proširene stvarnosti u autoindustriji', priča o Tajlanđaninu Birabongse Bhanudeju, poznatijem kao Princ Bira, najboljem azijskom vozaču svih vremena.

Tehnička je tema o stacionarnom grijanju automobila, kolokvijalno poznatijem kao Webasto, a rubriku Vremeplov otvaramo 60. godišnjicom Maseratija 3500 GT, kultnog coupea koji je zatresao Ferrari i Aston Martini. Pročitajte o 50-godišnjici Alfa Romea 33 Stradale, najljepšeg, a svakako i najnižeg među najvatrenijima, 120-godišnjici nekad vrlo napredne i popularne češke Tatre...

Pročitajte i nova izdanja standardnih rubrika:

Mobilne aplikacije
Gadgeti
Dogodilo se na današnji dan
Nepoznato o poznatom
Velikani iz sjene
Bizarnosti
Bilo pa prošlo
Zaboravljene marke
Enciklopedija automobilizma
Doktore pomozite
In memoriam
Rikverc

Ugodno čitanje!
Vulkal gume