12.2.2016. Autor: Željko Marušić

U srcu Zagreba atraktivno predstavljen novi BMW X1

Impresivne terenske mogućnosti pokazao je na improviziranom poligonu na Europskom trgu

Večeras je na prezentaciji u Zagrebu službeno predstavljen BMW X1 druge generacije, kojeg smo već testirali. Uz prisustvo eksperata iz matične BMW-ove tvrtke i razvojnog centra, na montažnom poligonu na Europskom trgu u Zagrebu predstavljene su impresivne terenske mogućnosti novog bavarskog aduta.

Nešto kraće vožnje, iako ne manje važne i atraktivne, odvijale su se na rampi koja simulira prirodne uvjete vožnje poput leda, neravnih terena, a potom su vodeći hrvatski automobilski novinari vozili 'top' verziju BMW X1 xDrive 25d kroz Zagreb i okolicu. Uvjerljiva vozna svojstva X1 je pokazao na zavojitoj sljemenskoj cesti.

- Novi X1 je zanimanjem kupaca i upitima iznenadio i najveće optimiste u našoj tvrtci. Ovaj model zbilja nudi ne samo sve bitne značajke nego i vizaulni dojam modela X3 i X5 po razmjerno povoljnoj cijeni, pa će to biti jedan od naših najvažnijih modela u predstoječem razdoblju, - istakla je Sonja Miočić, PR i Marketing menađerica u BMW Tomić, hrvatkom zastupniku bavarske marke