23.10.2013. Autor:

ZIMSKA AKCIJA U OVLAŠTENIM SERVISIMA: VOLKSWAGEN, AUDI, SEAT I ŠKODA

Preventivni pregled za jednu kunu, poposti na gume i dijelove

Dolaskom hladnijih dana, već tradicionalno započinje i Zimska servisna akcija u ovlaštenim Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA servisima. Akcija obuhvaća bogatu ponudu zimskih guma Continental Grupe (Continental, Semperit, Barum), kao i kompleta zimskih kotača (naplatak+guma). Osim toga, tu je i širok izbor originalne dodatne opreme (krovni nosači i kutije, navigacijski i hands-free sustavi, auto kozmetika, dječje sjedlice za najmlađe putnike,...), kao i opreme renomiranih proizvođača (Thule, Garmin, Kenwood). Naravno, osim za automobil, u ponudi se nalaze i atraktivni prigodni pokloni u znaku omiljene marke (jakne, majice, torbe, satovi,...).
Za simboličan iznos od 1 kune, posjetiteljima se nudi preventivni pregled vozila, koji uključuje sljedeće provjere:
- provjera signalizacije
- provjera uređaja za pranje stakala (uklj. podešenost mlaznica)
- provjera metlica brisača
- provjera stanja, profila i tlaka u gumama
- provjera sistemskih tekućina
- provjera razine
- provjera vjetrobranskog stakla
- provjera obavezne opreme
Tu je i besplatna provjera stanja akumulatora, kao i povoljne cijene originalnih akumulatora.
Po izuzetno povoljnim cijenama, mogu se pronaći Xenon žarulje, koje svojim karakteristikama (izuzetno jako svjetlo i niska potrošnja električne energije) doprinose sigurnosti u vožnji prilikom uvjeta slabije vidljivosti na cesti.

Jamstvo na gume Continental
Kupci guma Continental, koje su kupljene samo u ovlaštenim Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA servisima, dobivaju jamstvo u trajanju od 24 mjeseca koje pokriva sve događaje koji kupcu mogu štetiti, a na njihovu pojavu ne može utjecati:
→ bušenje gume zbog prelaženja preko čavla ili drugog oštrog predmeta
→ jasno vidljiva oštećenja udarcem u rubnjak pločnika ili drugu sličnu prepreku
→ oštećenja zbog vandalizma

Jamstvo za gume vrijedi za sve gume Continental, koje su kupljene, montirane s novim ventilom i balansirane u Republici Hrvatskoj u minimalnoj količini od dva komada kod jednog od ovlaštenih Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA servisa.

Ovim jamstvom nisu pokrivene gume za 4x4 i kombi vozila.

Servis 4 plus
Ovlaštena Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA servisna mreža je opet za Vas pripremila posebnu ponudu paketa originalnih dijelova sa ugradnjom za sva vozila starija od 4 godine.
Posjetite svoj ovlašteni servis i iskoristite povoljne cijene servisa zamjene originalnih kočionih obloga, kočionih diskova, amortizera, stražnjih ispušnih lonaca, servisa zamjene zupčastog remena i pumpe za vodu, servis zamjene metlice brisača, a u ponudu su sada uključene i svječice, spojke, generatori (alternatora), poluosovine, homokinetički zglobovi. Isto tako možete napraviti i servis zamjene ulja po atraktivnim cijenama.

Kompletnu ponudu servisnih paketa možete pronaći na na web stranicama Servisa 4plus:

www.volkswagen4plus.com.hr
http://www.audi4plus.com.hr
www.skoda4plus.com.hr

(PR)