BIZARNOST IZ SAD-A

Chrysler LeBaron preko noći postao brod na kotačima, kome je ovo palo na pamet?

-

Za neke luksuzne automobile možemo reći kako su jahte na cesti, no u ovom sluačju ta riječ može poprimiti doslovno značenje…

Što je potrebno da se rabljeni Chrysler LeBaron kabriolet pretvori u nešto posebno što će privući pažnju svakog prolaznika? Odgovor je pomalo bizaran; polovni čamac koji će se omotati oko vanjske strane karoserije LeBarona. Premda se možda ovaj pothvat čini kao puno posla, vlasnik prigodno nazvanog Le Boat otkriva koliko je jednostavno i jeftino dobiti ovakav produkt.

Naravno, ovo je riječ o estetici prije svega, tako da se ovaj Chrysler i ne bi baš proslavio na vodi. Cijeli proces trajao je svega 3 dana, a prilikom nastajanja ovog zanimljivog vozila vlasnik je potrošio svega 800 dolara (600 dolara na vozilo te 100 dolara za čamac). Naravno, da je riječ o klasičnom vozilu koje je dobro ‘zapakirano’ u masku broda jasno je prilikom pogleda s prednje strane gdje su jasno vidljive svjetlosne grupe, registarska pločica te kotači. Nema sumnje, ovaj će automobil-brod uvjerljivo odnijeti titulu najbizarnijeg prometala na cestama SAD-a.

Autor