ZAT JE TO MOGUĆE?

YouTuber kupio Ferrari samo da bi ga razbio pred kamerama

Foto: YouTube, Screenshot

Talijanskom proizvođaču sportskih automobila sigurno nije bilo drago vidjeti kako su se odnosili prema crvenom Ferrari F8 Tributo

Ferrari je poznat po tome što je vrlo zaštitnički nastrojen prema svojim automobilima. Čak i kada napuste tvornicu i budu isporučeni svojim vlasnicima, od njih se očekuje da se prema marki odnose s poštovanjem. Mediji s vremena na vrijeme kruže tužbama Ferrarija zbog kršenja ugovora i neovlaštenog reklamiranja njihove marke.

Zato tvrtka iz Maranella sigurno nije dobro prihvatila ponašanje YouTubera pod nadimkom WhistlinDiesel koji je zloupotrijebio Ferrari F8 Tribute vozeći ga kao reli auto po makadamu. U svom očitom pokušaju da prkosi zimu Ferrari, YouTuber se nije ustručavao grubo ga tretirati. Naslov njegovog videa kaže da je auto kupio samo da bi ga uništio.

Plutajući po travi, zemlji i blatu, namjerno je udario u ogradu privatnog posjeda, a u jednom trenutku grana je završila u otvoru haube. Na kraju vožnje zaustavio se “hladan” pored čovjeka koji je koristio brusilicu i pustio iskre prema autu.

Crveni Ferrari F8 Tributo proizveden je 2020. godine i rijetko ga je koristio prethodni vlasnik, s manje od 5000 kilometara na satu. Ima mnogo dodataka, zbog čega je imao cijenu od 400.000 dolara, uključujući Vossen kotače i iznimno bučan ispušni sustav.

YouTuber je na kraju svoje “avanture” automobil grubo “oprao” visokotlačnim peračem, a pri parkiranju je udario i u ljestve. Posljednji “test” bio je bacanje raznih predmeta u balon na vrući zrak kako bi se “zaštitio” automobil.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo