MALO VIŠE RAZMIŠLJATI O POSLJEDICAMA

Ferrari LaFerrari vozio 372 km/h jednom rukom, a drugom sve snimao, za svaku osudu!

Autobahn na relaciji prema Hannoveru, LaFerrari i mobitel, rezultat je ova suluda snimka…

Ovom vozaču ne nedostaje pameti i hrabrosti. Sjeo je u Ferrari LaFerrari od 963 KS i prohujao autocestom maksimalnom brzinom.

Ferrari LaFerrari prilikom predstavljanja hvalio se krajnjom brzinom od 350 km/h. Očito su Talijani smatrali da je to dovoljno, a onda su se našli ‘eksperti’, za otkriti krajnje dosege ovog legalnog bolida. LaFerrari je proizveden u svega 499 primjeraka i njegova se vrijednost procjenjuje na više od dva milijuna eura. No, kako je od prvog dana kolekcionarski primjerak…

A sad se vratimo, na našu zvijezdu iz Njemačke. Vozać je jednom rukom držao volan pri 372 km/h, a drugom snimao. Da ne upotrijebimo neki drugi, prosti izrazi, ovo je bilo totalno neodgovorno i nepromišljeno.

Društvenim medijima već nekoliko dana kruži ovaj video, u kojem Ferrari LaFerrari vozi na dionici A7 prema Hannoveru/Göttingenu preko 350 km/h.

Video je vjerojatno snimljen tijekom uskršnjih blagdana. Koliko god ovo bio potez za osudu, toliko je LaFerrari pokazao koliko je moćan, nevjerojatan automobil. Brzina doslovno raste, a pri brzini od 308 km/h hyper-sportski automobil, tek tada prelazi u sedmi stupanj prijenosa i nastavlja ubrzavati! Pogledajte, nestvarno…

Autor