OVO JE UPORNOST

Izašao 192. put na vozački ispit iz teorije i pao, imamo novog rekordera!

Ovaj uporni nesretnik do svoje vozačke dozvole želi doći u mjestu Piotrkówu Trybunalskom, u Poljskoj…

Mislite da vam ne ide sve po planu? Upoznajte ovog čovjeka, istina, novog nositelja titule rekordera. Čovjek je protekli tjedan pao 192. puta na teorijskom dijelu vozačkog ispita. Nije baš neka referenca za auto školu u koju ide, a možda je (čitaj: sigurno je) i do njega…

Ovaj vozač na čekanju, kaže da ne misli odustati, jer voli automobile, a na upit koliko je potrošio na sve te ispite, govori kako se radi o ciframa od nekoliko tisuća eura.

“Možda je vrijeme da ograničimo broj izlazaka na ispite na 20 ili 30 puta. Ako tada ne možete položiti ispit i ako ne znate prometna pravila, to na kraju može ugroziti ostale sudionike u prometu”, izjavio je Stanisław Kobusiewicz, instruktor vožnje iz mjesta u kojem nesretnik polaže ispite.

Kada je prvi put polagao ispit, ovaj nesretnik imao je 33 godine. Od tada su se pravila nekoliko puta mijenjala. Trenutno se teorijski test u Poljskoj sastoji od 32 pitanja za koja se dodjeljuju bodovi: od jednog do tri. Za pozitivan rezultat je potrebno 68 bodova, a maksimum je 74.

To znači da možete pasti na teorijskom testu nakon samo tri pogrešna odgovora. Kandidat za vozača ima samo 25 minuta za sve njih. Izgleda kako su pravila jako stroga, ali prolaznost već u “prvoj rundi” osigurava 70% kandidata.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin