LETI, LETI...

Kad živci prorade, uzeo helikopter i bacio Mercedes-AMG G63 s 300 metara visine

Znate već one priče, nezadovoljan vlasnik doveze svoj automobil pred salon i demonstrativno ga počne uništavati metalnom šipkom, batom…

Igor Moroz iz Rusije, ime koje vam vjerojatno nije poznato. Čovjek je nevjerojatan način je pokazao svoje nezadovoljstvo prema prestižnom terencu Mercedes-Benza. Kako piše DriveTeam.hr, batovi, šipke i sve ostalo više nije popularno u demoliranju. Očito je to postalo prenormalno, pa je novi iskaz nezadovoljstva na razinu više podigao Rus Igor Moroz, koji je za ‘posebnu priliku’ unajmio helikopter.

Vjerojatno je i vlasnike helikoptera iznenadila želja njihove stranke, no svejedno su ispoštovali želju ljutog vlasnika G-klase, koja je više bila na servisu nego na cesti. Naime, Igor je zatražio da podignu njegovo vozilo na 300 metara u zrak i potom da bace G-klasu na zemlju.

Osim kvarljivosti Geländewagen, trgovac nije htio priznati garanciju na neke dijelove u pojedinim slučajevima, iako je automobil plaćen čak 270.000 dolara 2018…

Igor je zasigurno nakon ovoga dobio još ponekog novog pretplatnika na njegov YouTube račun. Uostalom, sve ovo je vrlo vjerojatno i napravio zbog toga.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo